Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
Kosmetické služby: - bezplatné poradenství - základní péče o pleť - čištění pleti ultrazvukem - ošetření Galvanic Spa II - ošetření pleti IPL - permanentní make-up - manikúra - parafínové zábaly - masáž lávovými kameny

Diagnostický ultrazvuk Lázně Bělohrad - MUDr. Richard Stojanov

Prodej: - zdravá výživa Služby: - výživové poradenství

Diagnostická klinika. Ordinace praktického lékaře pro dospělé, Neurologická ambulance.

Služby - domácí zdravotní péče - MUDr. Alena Drobníková ortopedie - rehabilitace. Další ordinace - Jiřetín pod Bukovou 137 - tel. 775 427 611 - Krkonošská 350, 468 41 Tanvald - tel. 483 395 191

Výživové poradenství, KetoDiet, jóga, reiki.

Nestátní zdravotnické zařízení: - ordinace praktického lékaře pro dospělé - pracovní lékařství - estetická medicína (dermální výplně, botox, chemický peeling, laserová terapie...).

Estetika, estetická ambulance - depilace - akustická vlna: bezpečná terapie celulitidy a lymfatických otoků. Mudr. Jan Šmejkal -interna, revmatologie, obezitologie.

Nabízíme snižování nadváhy pod odborným dohledem. Naučíme Vás správně jíst. Programy jsou zaměřené na hubnutí, dobré stravovací návyky, vyváženou a racionální výživu, pohybovou aktivitu a zdravý životní styl. Provádíme měření celkového tělesného složení přístrojem BODYSTAT, změříme tlak, hladinu cukru v krvi - včasné odhalení cukrovky, kontrola ...

Služby - výživové poradenství. E-shop - zdravá výživa - dietní potraviny.

Rehabilitace s kompletní fyzioterapií, interní a angiologická ambulance, kardiologická a revmatologická ambulance, poradna pro léčbu obezity, oční ordinace, pracoviště estetické medicíny a v neposlední řadě zde byla prováděna, jako na jednom z mála pracovišť u nás, hyperbarická oxygenoterapie.

Ordinace: - praktický lékař pro děti - dětský lékař - pediatr Ambulance dětské endokrinologie.

Kosmetický salon, služby: - kosmetika - kadeřnictví - solárium - masáže

Nabízíme: - služby v oblasti léčby obezity. Sídlo firmy.

Kosmetika: -ošetření všech druhů pleti -biostimulační laser Lasocar -trvalá na řasy -temptutetování -depilace teplým voskem. Ošetření celulitidy-Lymfoven. Vertikální turbosolarium VACUPRESS. Manikúra-modeláž nehtů. Pedikúra. Barvová typologie-líčení. Solná jeskyně. Infrasauna. Hydromasážní vana. Bylinná parní lázeň. Masáže: ...

Ortodoncie - léčíme děti i dospělé pomocí fixních i snímacích aparátů (rovnátek).

V ActivityPark Hotel Všemina přožijete pobyt plný zážitků, prostředí je vhodné pro dovolenou s dětmi i všechny, které láká aktivní dovolená. Jde o hotel s wellness, bazénem, součástí je i vířivka, sauna, dětský koutek a aktivity pro děti, které jsou součástí venkovního hřiště.

Výživové poradenství Cambridge diet. - změna životního stylu, - stravovací návyky.