Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Nestátní zdravotnické zařízení: - ordinace praktického lékaře pro dospělé - pracovní lékařství - estetická medicína (dermální výplně, botox, chemický peeling, laserová terapie...).

Estetika, estetická ambulance - depilace - akustická vlna: bezpečná terapie celulitidy a lymfatických otoků. Mudr. Jan Šmejkal -interna, revmatologie, obezitologie.

Nabízíme snižování nadváhy pod odborným dohledem. Naučíme Vás správně jíst. Programy jsou zaměřené na hubnutí, dobré stravovací návyky, vyváženou a racionální výživu, pohybovou aktivitu a zdravý životní styl. Provádíme měření celkového tělesného složení přístrojem BODYSTAT, změříme tlak, hladinu cukru v krvi - včasné odhalení cukrovky, kontrola ...

Služby - výživové poradenství. E-shop - zdravá výživa - dietní potraviny.

Rehabilitace s kompletní fyzioterapií, interní a angiologická ambulance, kardiologická a revmatologická ambulance, poradna pro léčbu obezity, oční ordinace, pracoviště estetické medicíny a v neposlední řadě zde byla prováděna, jako na jednom z mála pracovišť u nás, hyperbarická oxygenoterapie.

Ordinace: - praktický lékař pro děti - dětský lékař - pediatr Ambulance dětské endokrinologie.

Kosmetický salon, služby: - kosmetika - kadeřnictví - solárium - masáže

Nabízíme: - služby v oblasti léčby obezity. Sídlo firmy.

Kosmetika: -ošetření všech druhů pleti -biostimulační laser Lasocar -trvalá na řasy -temptutetování -depilace teplým voskem. Ošetření celulitidy-Lymfoven. Vertikální turbosolarium VACUPRESS. Manikúra-modeláž nehtů. Pedikúra. Barvová typologie-líčení. Solná jeskyně. Infrasauna. Hydromasážní vana. Bylinná parní lázeň. Masáže: ...

Ortodoncie - léčíme děti i dospělé pomocí fixních i snímacích aparátů (rovnátek).

V ActivityPark Hotel Všemina přožijete pobyt plný zážitků, prostředí je vhodné pro dovolenou s dětmi i všechny, které láká aktivní dovolená. Jde o hotel s wellness, bazénem, součástí je i vířivka, sauna, dětský koutek a aktivity pro děti, které jsou součástí venkovního hřiště.

Výživové poradenství Cambridge diet. - změna životního stylu, - stravovací návyky.

Výživové poradenství - Cambridge diet. - změna životního stylu, - stravovací návyky.

Specializujeme se na: - ošetření problematických partií - odstranění celulitidy - formování postavy - detoxikaci organismu - vyhlazení a zpevnění pokožky pomocí speciálního vacupressního přístroje Niode Vac III. Studio Corpoline je řešením pro všechny ženy, které hledají moderní a efektivní metody pro boj s celulitidou a problematickými ...