Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Ordinace léčebné rehabilitace, preventivní medicíny a lymfologie. MUDr. Silvie Šidáková MUDr. Zuzana Fibichov

Rehabilitační centrum, služby: - pohybová terapie, speciální fyzioterapie - fyzikální terapie - manuální i přístrojová lymfodrenáž - laser - Nordic Walking - taping, tejping - baňkování - terapie plosky.

Činnost: - dopravní psychologie - dopravně psychologické vyšetření řidičů.

Služby: - psychologické poradenství - krizová intervence

Pedikúra mokrá, relaxační, lakování nehtů, masáž plosek nohou, depilace nohou, rukou, hrudníku, zad - i u mužů.

Služby: - oční ordinace s dětskou specializací

Provozování solné jeskyně. - prostředí se stálou teplotou 23 °C a konstatní vlhkosti 30 %. Solná jeskyně pomáhá léčit: - zejména alergie, astma, záněty nosních dutin, kožní choroby, vysoký krevní tlak, choroby srdce a cév, nedostatečnou činnost štítné žlázy. Prodej: - kosmetika SALOOS, MURNAUEERS. Masérské služby: - ...

Služby: - oční optika Oční ordinace tel.: 730 150 060 Pobočky: Strakonice Velké Náměstí 221 tel.: 730 150 062, 730 150 063 Radomyšlská 336 tel.: 730 150 068 České Budějovice Krajinská 28 tel.: 730 150 067 Vimperk Nad Stadionem 23 tel.: 730 150 064, 730 150 065 Vodňany Jiráskova 116 tel.: 730 150 066.

Masérka pro rekondiční a sportovní masáže Nabízím masérské služby a prodej kosmetiky Avon.

Rodinný pivovar - výroba tradičních i netradičních piv. Restaurace Olivův pivovar - denní menu, stálá nabídka. Pivní lázně a masáže. Ubytování v pivovaru.

Zdravotnictví: -stomatologická ordinace, stomatologie -zubní lékařka, zubařka.

Služby: -měření patogenů na přístroji F-SCAN 3 -likvidace patogenů na přístroji plazma generátor RPZ 14 -poradce Paralelní péče o zdraví zabývající se hladinou homocysteinu -masáže - sportovní, rekondiční, medové, lávovými kameny -gemmoterapie, detoxikace -baňkování -olejovo solná masáž -reflexní terapie -thajská masáž nohou ...

Psychologické poradenství - dopravní psycholog - dopravně psychologických vyšetření řidičů.

Služby, prodej: -lékárna -cévní ambulance. Provozní doba 7:00-15:00 slouží k odběrům krve, přípravě přístrojů a k administrativě.

Praktický zubní lékař. Stomatologická ambulance. Ordinace: - zubař, stomatolog, dentista.