Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Ortoline Luhačovice s.r.o. provozuje ortodontickou ambulanci pro děti a dospělé.

Společnost MUDr. Jaroslav Dufek EMG s.r.o. se specializuje na poskytování ambulantní péče v oboru neurologie. V ordinaci nabízíme širokou škálu služeb, včetně elektromyografických (EMG) vyšetření a testů evokovaných potenciálů, které jsou klíčové pro diagnostiku a léčbu onemocnění nervového systému. Ordinace je vybavena moderní technologií a ...

on- line odblokování emocionální příčiny jakéhokoliv problému

Psyché Medica s.r.o. provozuje dětskou a dorostovou psychiatrii a poskytuje psychiatrickou péči a psychoterapeutické služby.

MUDr. Šárka Pavková provozuje gynekologickou ambulanci v centru prenatální diagnostiky.

Anežka Ptáčková se zaměřuje na rehabilitace.

SD Dental clinic s.r.o. provozuje zubní kliniku v Praze. Stomatologická ordinace SD Dental nabízí moderní technologie, špičkové služby a bezbolestný přístup. Poskytujeme odborné ošetření každému pacientovi individuálně s ohledem na stav jeho chrupu. Návštěva u nás je příjemně a užitečně stráveným časem. Je pro nás důležité, abyste se u nás cítili ...

Jako sportovní terapeut se specializuji na komplexní diagnostiku pohybového aparátu a následnou rehabilitaci, s přesahem do silově-kondiční přípravy. Pomáhám také sportovcům s návratem do plného zatížení.

Dlouholeté zkušenosti s řešením pohybových problémů, masáží u různých sportovních výprav i wellness procedur. Služby: - masáže - přístrojová lymfodrenáž - rázová vlna BTL - celulitida X-WAVE - kryolipo.

Odborný ženský lékař. Gynekolog. Provozní doba: -po, st, čt 7.30-12, 13-15.30 hodin -út 7.30-12, 13-17.30 hodin -pá 7.30-12 hodin.

MUDr. Martin Komzák Ph.D. se zaměřuje na sportovní ortopedii, traumatologii a na komplexní sportovní a tělovýchovné prohlídky.

Poskytujeme služby v oblasti fyzioterapie pro děti, dospělé i sportovce, viscerální manipulace, kinesiotaping, elektroléčba

EuroPainClinics Ostrava a.s.se specializují na léčbu bolesti dolních zad a dolních končetin.

Laserové zákroky, laserová chirurgie, chirurgická ambulance, vyhlazení vrásek, ematrix, radiofrekvence, léčba hemoroidů Jihlava, Vysočina, Znojemsko, Moravské Budějovice, Miroslav -krvácení z konečníku -ošetření hemoroidů metodou HAL -ošetření hemoroidů Baronovou metodou -diabetická noha -sklerotizace varixů -křečové žíly -operace ...

Dana Fantová se zaměřuje na různé druhy masáží.

Komplexní regenerační a rehabilitační centrum s širokou nabídkou terapií.

ENDIA s.r.o. provozuje endokrinologickou ordinaci.

Vážení návštěvníci, vítá Vás Residence Barrique - apartmánový areál v centru Valtic, který disponuje celkem 21 nádherně zařízenými apartmány. U nás naleznete venkovní krytý slaný bazén, kolárnu, vlastní vinný sklep, wellness, solárium i dětské hřiště. Residence Barrique Valtice Vám nabízí ubytování v nadčasových, stylově zařízených apartmánech ...

Nemocnice Šumperk a.s. je všeobecnou nemocnicí s rozsáhlou lůžkovou a ambulantní složkou poskytující základní i specializovanou zdravotní péči. Během roku je v naší nemocnici hospitalizováno přes 20 tisíc pacientů. Vysoce specializovanou péči zajišťuje především spektrum náročných operativních výkonů, kterých je ročně provedeno okolo 8 ...

Ambulantní a zubní zdravotní péče Ostatní činnosti související se zdravotní péčí j. n.

Osteon s.r.o. provozuje osteologickou ordinaci a pečuje o pacienty s metabolickým onemocnění skeletu.