Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Komplexní logopedická diagnostika a terapie řečových a jazykových poruch, poruch sluchu, poruchy komunikace, poruchy polykání, demence a poruch autistického spektra.

Manikúra, P-Shine, lakování, zpevňování nehtů. Modeláž nehtů. Pedikúra. Masáž - klasická, skandinávská, lávové kameny, medová, čokoládová, manuální lymfatická, celulitidová.

Služby: - manikúra, - pedikúra - masáže, masírování - reflexní terapie - masáže regenerační a rekondiční-pro dospělé a děti - harmonizace čaker. - reiki - terapie.

Masáže klasické, sportovní, lymfatické, lávovými kameny

Petra Drobná ve Zlíně poskytuje služby jako výživový specialista, terapeut, kouč, mentor, lektor a fitness trenér. Poskytuje služby individuální i skupinové v rámci přednášek, seminářů a kursů. V rámci výživového poradenství se specializuji na sestavení jídelníčků: - preventivních - racionálních - redukčních - pro sportovce - pro ...

Agentura domácí zdravotní péče. Půjčovna, zapůjčení: - invalidní vozíky - toaletní křesla - chodítka - infuzní stojany.

Zdravotnictví: -stomatologická ordinace, stomatologie,

Masáže Nibiru Vám poskytnou příjemnou relaxaci. Klasické a exotické masáže: - klasická rekondiční, - Breussova masáž páteře, - horkými lávovými kameny, - havajská Lomi Lomi, - bambusová, - indonéská Bali, - indická masáž hlavy, - thajská masáž nohou, - čínská energetická, - medová detoxikační, - ajurvédská

Provozování: - solná jeskyně - relaxační centrum - infrasauna Služby: - masérské, masáže - vlasová analýza - tělové a ušní svíce - detoxikace - biopedikůra - biolampa - prodej bio výrobků

Služby: - zeštíhlující a anticelulitidní programy - masáže - kosmetika, depilace - pivní, čokoládové, bylinné lázně.

ORL ambulance (otorinolaryngologie). Ordinace: - ušní, nosní, krční lékař.

Centrum psychoterapie - hypnoterapie - individuální, párová psychoterapie - krizová intervence - psychodiagnostika - psychologické poradenství - relaxace - skupinová psychoterapie.

Nestátní zdravotnické zařízení, služby: - ortopedie - traumatologie - fyzioterapie a rehabilitace - Hilterapie Recepce fyzioterapie a rehabilitace: tel.: 222 360 079

Centrum Avasa, služby: - centrum podpory zdraví a osobnostního rozvoje - biorezonance a EFT terapie - měření zátěží organismu - řízená detoxikace - masáže - poradenství, terapie.... a další. Prodej, e-shop: - doplňky stravy - knihy - kosmetika - sirupy, sušenky

Centrum dermatologické angiologie: - skleroterapie křečových žil - miniinvazivní operace křečových žil - ambulantní léčba hemoroidů.

Služby: - terapie, harmonizace těla - hudební produkce.

Služby: - wellness - sauna - masáže - privátní vířivka, whirlpool.

Ortopedie. Ordinace Šumperk - Náměstí Svobody 1, Šumperk 787 01 Ordinace Zábřeh - Nám. 8. května 1, 78901 Zábřeh