Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Služby: - permanentní make-up - kosmetické tetování obrázků - kosmetika od A-Z - masáže - BOSU - Zumba.

Gynekologická ambulance: -léčba gynekologických onemocnění -těhotenská poradna -antikoncepční poradna -onkologická prevence prsu.

Rehabilitace - služby v oblasti léčebné rehabilitace.

RTG a UZ diagnostika - rentgenové a ultrazvukové pracoviště. Další pracoviště Hradec Králové, tř. E. Beneše 1549 - tel. 495 260 364, 724 369 242.

Pomoc seniorum čtyřlístek Pomoc na přání klienta po telefonické dohodě do 24hod. Pracovní doba podle potřeby klienta včetně svátků. Vše po dohodě klienta. Kladno a okolí do 20km.

Psychologické poradenství a diagnostika - dopravněpsychologické vyšetření řidičů.

Klinická psychlogie, psychoterapie a supervize - problematika osobních, partnerských a rodinných vztahů - výchovné a pracovní problémy - překonávání obtížných životních situací a krizí, - specifické problémy spojené s hledáním životního smyslu a identity. Adresa Praha: Areál opatství Emauzy Vyšehradská 49/320, 128 00Praha 2 - Nové Město

Stomatologie Praha Astella s.r.o. - Nabízíme profesionální a bezbolestnou péči, v příjemném prostředí. Provádíme veškerou péči a služby v zubní péči.

Služby: -domácí zdravotní péče -rehabilitace, fyzioterapie

Nestátní zdravotnické zařízení se zaměřením na rehabilitaci a rekondici. Rehabilitace hrazená pojišťovnami. Poskytujeme individuální fyzioterapii dospělých, dětí, sportovců, fyzikální terapii, masáže (vč. manuální lymfatické), pravidelná skupinová cvičení, přístrojovou lymfodrenáž, trénink v rehabilitační posilovně (široká nabídka programů). ...

Irisdiagnostika - alternativní metoda vyšetření zdravotního stavu celého těla z oční duhovky, panenky a očního bělma. Psychoterapeutické poradenství - psychoterapie, irisdiagnostika a fytoterapie - poradenství na základě diagnostiky. Ambulance Pardubice: - budova Lion – Teleperformance ( škola zadní vchod ), ulice Erno Košťála 876, 530 ...

Oční vyšetření, dětí i dospělých, měření bezkontaktním tonometrem, autorefraktometrem, focení fundus kamerou, provádění perimetrie.

Masážní procedury, relax, wellness a ajurvéda z klidu a moudrosti Asie. Srovnání dechu, přijímání energie a obnovení harmonie v emocích, myšlenkách a životech.

Wellness centrum -kosmetika -relaxace -masáže

Poradenství - výživa - hubnutí - optimální dieta Prodej - prostředky pro hubnutí

Solárium Bowling Fitness - whirpool, sauna, pára Squash Lázeňské procedury perličková koupel, olejové bylinkové lázně, podvodní masáže, parní tunel Masáže

Solárium Fitness centrum - posilovna - osobní tréninky Sauna Masáže

Rehabilitace, fyzioterapie - léčba pohybového aparátu - manuální a fyzikální terapie

Fyzioterapie - vyšetření pohybového aparátu. Tradiční čínská medicína - léčba je postavená na celkové harmonii fyzického a duševního těla. Kineziotaping, baňkování, akupuntura.