Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Ordinace, služby: - stomatologie - zubní ordinace

Ordinace, služby: - gynekologie Ordinace: Macharova 376, Mělník.

Služby: - fyzioterapie - rehabilitace - cvičení pro zdraví - ergonomické poradenství - pronájem studia.

Služby - dietologie a výživového poradenství - prevence zdraví, zdravý životní styl.

Služby v oblasti dermatologie, lymfologie, dermatochirurgie, flebologie a v estetické medicíně. Kromě komplexní diagnostiky a léčby kožních nemocí také provádíme vyšetření a odstranění mateřských znamínek, bradavic, lymfodrenáže, elektrokoagulaci, plazmaterapii a další.

Fitness a wellness centrum - relaxační zařízení.

Služby: - poradna pro osobní rozvoj - terapie - homeopatie - autopatie

Zubní lékař. Stomatologická ordinace - Zubní centrum Štěnovice. Adresa: Štěnovická 252 332 09 Štěnovice Ordinační hodiny: Pondělí: 7:00 - 18:00 Úterý: 7:00 - 15:00 Středa: 7:00 - 18:00 Čtvrtek: 7:00 - 15:00 Pátek: 7:00 - 12:00

Naše služby: - prevence a léčba bolestivých stavů pohybového aparátu.

Rehabilitační a relaxační centrum TOP-FYZIO. Služby: - rehabilitace - relaxace - infrasauna - ruční lymfodrenáž - SPM vacupress. Pondělí 9-18 Úterý 7, 30-17 Středa 7, 30-13 Čtvrtek 7, 30-13 Pátek 8-15

Středisko biorezonanční a plazmové terapie.

Psychiatrická ambulance. Ordinační hodiny: Středa: 8-12, 13-16 Čtvrtek: 8-12, 13-17 Pátek: 8-12

Služby: - hydrojett - detoxikace - komplexní léčba lymfadému - taping - regenerace - rehabilitace. Provozovna: Palackého 12 301 00 Plzeň

Prodej, aplikace: - kontaktní čočky. Služby: - vyšetření zraku - laserové vybavení pro vyšetření zeleného zákalu a sítnice - chirurgické kosmetické ošetření obličeje.

Stomatologie, zubní amblulance. Další ordinace: Dolní Bělá 162, Plzeň- sever, tel. 373394228