Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
Privátní zdravotnické zařízení, součástí je klasická kožní ordinace a dermatologicko-estetické centrum.

Kožní ambulance Estetická dermatologie

Rehabilitacie a masáže: - lymfatická, thajská masáž, Dornova metoda, čínská masáž Tuina, indická masáž hlavy Champi, reflexní, masáž lávovými kameny, zábaly, reflexologie plosky nohy, kraniosakrální terapie, auriculoterapie ucha, auriculoterapie ucha na hubnutí, baňkování, moxování a další.

Gynekologie Gynekologicko-porodnická ambulance. Ordinační hodiny: Pondělí: 12:00 - 18:00 hodin Úterý: 06:30 - 13:00 hodin Středa: 06:30 - 18:00 hodin Čtvrtek: zákrokový den Pátek: 06:30 - 12:00 hodin

Praktický lékař pro dospělé, tělovýchovný lékař.

Fyzioterapie, rehabilitace - léčba pohybového aparátu.

Soukromá psychologická poradna - psychologické poradenství.

Porodní asistentka - kurzy pro těhotné - příprava k porodu.

Ortodoncie. Orotodontická ordinace. Ordinační doba: Pondělí 8.00 – 12.00; 13.00 – 15.00 Úterý 8.00 – 12.00; 13.00 – 14.30 Středa 8.00 – 12.00; 13.00 – 15.00 Čtvrtek 8.00 – 12.00; 13.00 – 14.30 Pátek 8.00 – 12.00

Činnost: - psycholog - psychoterapie - psychologické poradenství.

Logopedie. Cvičení: - jóga. Krymská 5 Karlovy Vary

V NAŠÍ VÝŽIVOVÉ PORADNĚ - IN BODY CENTRUM V ROKYCANECH se zaměřujeme na: VÝŽIVU DOSPĚLÝCH VÝŽIVOU DĚTÍ - OTÁZKY ŘEŠENÍ CELIAKIE..... Jsme členy Aliance výživových poradců a dodržujeme kodex AVP ČR. ________________________________________ Provádíme: • Analýzu složení těla na přístroji InBody 230 • Důkladná interpretace ...

Ordinace, služby: - plastická a estetická chirurgie

Terapie. Služby: - individuální, párová terapie - krizové životní situace a jejich zvládání - depresivní stavy - úzkostné stavy - poznání sebe sama - náhled na pozici v mezilidských vztazích - rozvoj osobnosti - komunikační problémy - partnerská krize - zlepšení partnerských vztahů.

Služby: - zubní ordinace - stomatologie

Zubní ordinace. Stomatologie, stomatologická ordinace. Ordinační hodiny: Pondělí 8:30 - 17:00 Úterý 7:00 - 16:00 Středa 9:00 - 14:00 Čtvrtek 9:00 - 15:00 Pátek 7:00 - 13:00