Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
Plastická a estetická chirurgie: - plastická operace horních i dolních víček - korekce odstátých boltců - odstranění kožních nádorů, znamének, bradavic a pigmentových lézí - korekce jizev - plastika nehtů Pokud se nejedná o kosmetické výkony lze hradit i přes zdravotní pojišťovnu.

Služby: -masáže klasické, Havajské, manuální lymfodrenáž, baňkování, lávové kameny, Dornova metoda, detoxikační lázeň nohou, tádé svíce -cvičení SMsystému -pro regeneraci páteře -Ajurvédské terapie

Harmonyum - bio metafyzická léčba (kvantovým polem). Čínská medicína - diagnostika, dietetika, léčení bylinami a čínskými houbami, cínská akupresurní masáž Epigenetika. Psychoterapie - partnerské a osobní problémy Biodynamické masáže. Výklad karet.

Ubytování, penzion Chřiby: -nový útulný 2, 3, 4 lůžkové pokoje -celková kapacita 41 pevných lůžek + 5 plnohodnotných přistýlek, -2 pokoje s bezbariérovým přístupem, -sociální zařízení na pokoji, TV, wifi, klimatizace -wellness - sauna, vířivka, vyhřívaná lehátka, venkovní plavecký bazén, -společenské prostory až pro 90 ...

Regenerační masáže - fyzioterapeut: Terapie - Bolesti a poruchy pohybového aparátu - Chybné držení těla - Ztuhlé záda - Migrény - Úrazy Metoedy - Standardní fyzioterapeutické postupy - Kombinované masážni techniky - Reflexní masáže - Klasické masáže - Baňkování - Mobilizační a měkké techniky - Dornova metoda - SM-Systém - ...

Masáže, zábaly, terapie, tělové rituály. Celotělová péče. Wellness masáže Brno. - klasická, regenerační, relaxační, rekondiční nebo sportovní masáž - masáže zad, šíje, rukou, nohou, hlavy, obličeje, břicha, hrudníku, chodidel (plosek nohou), dlaní, celková (celotělová) - relaxační aromaterapeutická olejová masáž - orientální konopná ...

Soukromá oční klinika: -operace očí, oči -laserové operace dětí -dioptrické vady -léčba sítnice a sklivce -OCT vyšetření -plastická operace víček -operace šedého zákalu -korekce -nelaserové operace čočky -odstraňování očních vad -femtosekundový laser VisuMax -implantace čoček Staar Visian ICL -žlutá čočka Acrysof zdarma. Doživotní ...

Léčení pomocí energie vycházející z rukou léčitele léčení dotekem - detekce geopatogenních zón - přednášky na téma - léčení pomocí energie, která vychází z rukou léčitele - problematika detekce geopatických zón.

Alternativní centrum: - terapie, konzultace - kurzy - cesty na bosenské pyramidy - pobyt v pyramidě - výroba domácích pyramid - focení aury a diagnostika čaker - harmonizace prostoru - společenské a meditační aktivity.

Odborný ženský lékař. Gynekologie.

Léčebné a experimentální rehabilitace - nadstandardní fyzioterapeutická a rehabilitační péče

Ostatní činnosti související se zdravotní péčí j. n.