Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Komplexní služby pro Vaši krásu a odpočinek: - kosmetické služby - ošetření pleti francouzskou kosmetikou Sothys Paris - kadeřnictví - manikúra, pedikúra - masáže - cvičení s přístrojem EMS.

Studio zdraví HARMONIE Masáže. Bylinné parní lázně. Lymfatické masáže Green vac. Podtlakové prokrvovací masáže. Ošetření obličeje - Diamantová mikrodermabráze. Solárium. Rolletic - ošetření celulitidy.

Gynekologická ordinace. Soukormá ordinace-lékař: -gynekologie -sexuologie.

Lady studio - poradenství životního stylu: - hubnutí bez jo-jo efektu - komplexní výživové poradenství - doplnění živin a regenerace organismu - nárůst svalové hmoty.

Klinika: - léčba nemocí konečníku - hemeroidy, hemoroidy

Služby - masáže thajské, sportovní, rekondiční - lymfatické masáže.

Služby - masáže - lymfodrenáže - aurikuloterapie.

Relaxační centrum: - individuální edukační poradenství v oblasti klasické homeopatie a homeoterapie - terapie Reiki, energetické esence rainbow - reiki, zasvěcení, kurzy sebevzdělávání - motýlí terapie (metamorfní technika) - analýza složení těla, odkyselení organismu, hubnutí bez hladovění.

Ostatní činnosti související se zdravotní péčí j. n.

Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost. Ordinace praktického lékaře pro dospělé. Dětský a dorostový lékař, pediatr. Gynekologie. Interní ambulance. Psychiatrická ambulance.

Sportovně relaxačním centrum: - ricochet - solárium - sauna

Gynekologická ordinace. MUDr. Eva Dřímalová - Pláničková tel.: 734 280 040 MUDr. Michaela Blažková tel.: 734 421 836 MUDr. Martin Smažinka

Gynekologická ambulance. Ordinace: Francouzská tř. 4 tel.: 378 014 353

Služby: - rehabilitační centrum - fyzioterapie

Diagnostika neurologických onemocnění - neurologická léčba, rehabilitace.

Psychiatrická ordinace zejména pro děti a dorost.

Lékařka. Ordinace pro dětskou a dospělou psychiatrii.

Služby - masáže - energetické terapie.