Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
Diagnostika neurologických onemocnění - neurologická léčba, rehabilitace.

Psychiatrická ordinace zejména pro děti a dorost.

Lékařka. Ordinace pro dětskou a dospělou psychiatrii.

Služby - masáže - energetické terapie.

Ordinace, ambulance: - gynekologie Další ordinace: Dolní Bělá 162 tel. 373 394 364 Manětín 220 tel. 373 392 480 Kozolupy 30 tel. 774 560 224

Soukromá oční ambulance, oční optika. Kompletní oční vyšetření zraku

Služby: - gastroenterologie - léčba chorob zažívacího ústrojí - kolonoskopie.

- Rázová vlna - Laser - laseroterapie - Přístrojová lymfodrenáž - Fyzikální terapie - Fyzioterapie

Služby: - poradenství o zdravém životním stylu

Služby: - fyzioterapie - rehabilitace - estetická medicína

Výklad karet - numerologie REIKI - FENG ŠUEJ - spirituální léčení.

Služby: Biorezonance - BICOM OPTIMA: -odvykání kouření, antinikotin centrum, diagnostika a podpůrné působení u různých zdravotních potíží, u alergií, bolestí, po úrazech, při virových, bakteriálních, plísňových a parazitárních onemocněních, u bolestí zad a migrén, u alergií, atopického ekzému, podporuje detoxikaci, aj. Bowen ...

Kineziologie Poradenství - stresy - fóbie - závislost - deprese - dyslexie - nadváha - anorexie - mezilidské vztahy - problémy se sexualitou a početím.

Ordinace: - gynekologie Pracoviště Terezín: B. Němcové 36 tel.: 774 732 540

Relaxační studio Pohoda: - poradna pro rozvoj osobnosti - poradenství pro duchovního zdraví - celostní medicína - reiki - čištění čaker - masáže.

Činnost: - všeobecná chirurgie - úrazová chirurgie - plastická chirurgie - estetická chirurgie - kosmetická chirurgie - liposukce ultrazvukem