Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Hotel, ubytování. Wellness - whirpool, sauny (finská, parní, infra), venkovní ochlazovací bazén, masážní křeslo a lehátko.

Služby: - tantrické masáže pro muže i ženy - klasické i léčivé masáže a terapie, jako jsou ayurvédká masáž, thajská masáž bylinnými měšci, indická masáž hlavy, léčení jizev, vaginální mapování a další.

Služby: -masáže -pedikůra

Gynekologie Brno. Soukromá gynekologicko-porodnická ordinace Gynekologie Brno. Naše ordinace Gynekologie Brno se zaměřuje jak na gynekologickou problematiku, tak i na porodnickou péči, včetně těhotenské poradny.

Zubní ordinace, zubní lékař, dentista, nachází se v centru města Brna. Zubní tým vede lékař MDDr. Petr Šťasta. V praxi Dentessa prosazujeme lidský a profesionální přístup ke každému pacientovi. Snažíme se maximálně zpříjemnit návštěvu u nás, abyste odcházeli spokojení a bez obav se k nám vraceli. Využíváme moderní technologie a osvědčené ...

Zubní ordinace. Dr. Marina Pavlova MUDr. Nikol Hagen Dr. Irina Pančenko

Rehabilitační a psychorehabilitační centrum.

Stomatologické centrum: - stomatologie. - dentální hygiena.

Služby - office masáže pro zaměstnance přímo v kanceláři.

Privátní stomatolog. Soukromý zubní lékař.

Služby: -centrum řeči a komunikace -logopedie -psychologie -ergoterapie