Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Jsem konzultant techniky Three in one concept - One brain a certifikovaný kouč technik NLP (neurolingvisického programování). Cílem konzultací je odblokování stresu, poruch učení, strachů, zlepšení komunikace a celkový rozvoj osobnosti. Dále využívám informací Bachovy květové terapie a reflexních technik. Pořádám kurzy a semináře: Komunikace bez ...

Chirurgická ambulance. Gastroenterologie.

Zabýváme se poradenstvím v oblasti výživy a zdravého životního stylu..

- Naučíme vás, jak se správně stravovat, jak pracovat s psychikou a jak se hýbat, aby se tělo tvarovalo podle vašich představ. - V případě zdravotních obtížíuzce spolupracujeme s lékaři. - Pracovat s vámi budou vysokoškolsky studované výživové poradkyně, fyzioterapeuti, lékaři, psychologové a koučka.

Rehabilitace: - odborné fyzioterapeutické služby - elektroléčba - laser - magnetoterapie - sonodyn - ultrazvuk - Vojtova metoda - techniky měkkých tkání - reflexní masáže - léčebná tělesná výchova - vodoléčba. Jsme smluvní partner pojišťoven: - VZP, OZP, VoZP a Media.

Gynekologická ordinace - MUDr. Bohumil Bradáč - MUDr. Hana Kreháková - MUDr. Lenka Hochmanová

Léčitel, biotronik. Další ordinace: Čistovická 7, Praha 6 - Řepy, Bílá Hora.

Kurzy: -dornova metoda -Breussova masáž

Služby: - manikúra - pedikúra - masáže - kosmetika

Ambulantní péče v gynekologii a porodnictví Ambulantní operační výkony na operačním sále Ultrazvuková diagnostika v gynekologii a porodnictví

Rehabilitační centrum: - cvičení - klasické a sportovní masáže - reflexní masáže - masáže nohy - mobilizace. Tepelné procedury rašelina, solux, parafín: - lymfodrenáže - elektroléčba - magnetoterapie - laser, ultrazvuk.

Interní ambulance. Praktický lékař pro dospělé.

Psychologické poradenství a diagnostika.

Lékařské zařízení: -převoz pacientů, -pohotovost, -asistenční služby.

Specialista na masáže, manuální lymfodrenáž a péče o tělo. Profesionální a osobní přístup. Zaměření na: - sportovní a relaxační masáže - manuální lymfodrenáž - medové a baňkové masáže.

Lékař internista. Praktický lékař pro dospělé . Rehabilitace.