Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
První kryocentrum na Hané v Kojetíně nabízí jednoduché léčebné metody pro zmírnění a léčbu civilizačních chorob - kryocentrum, polárium, heat program, infrasauna, vodoléčba. Klientelu máme především v okrese Kroměříž, Přerov, Prostějov, Vyškov. V našem centru máte tyto možnosti terapie: - celotělová kryoterapie se používá jako preventivní i ...

Masáže - klasické - podtlakové tvarování postavy - lymfatické - kyslíkové terapie - biostimulační leaser.

Fyzioterapie: -metoda Ludmily Mojžíšové. -relaxační masáž lávovými kameny.

Služby: -poskytování informací o zdraví -překyselení a detoxikace

Služby: - masáže - Dornova metoda

Služby: - manikúra - pedikúra - masáže - dočasné tetování

Gynekologická ambulance. Ordinace Mohelno: - Mohelno 407 - tel.: 734 421 199

Cílem Unika Relax Ostrava, s.r.o. je provoz prosperujícího podnikání, které nabízí lidem se zdravotním postižením důstojná pracovní místa a svým zákazníkům nabízí kvalitní a cenově dostupné masérské služby.

Gynekologicko-porodnická ambulance Ordinace I: Lékařský dům Vltavínská 1289 Třebíč 67401 Ordinační hodiny: Pondělí 06:00-14:00 15:00-18:00 Úterý 07:00-12:30 13:00-16:00 Středa 10:00-14:00 15:00-18:00 Pátek 07:00-12:00 Ordinace II: Zdravotní středisko Komenského náměstí 30 Jaroměřice nad Rokytnou 67551 Ordinační ...

Lékař ORL: -ušní, nosní, krční

MUDr. Josef Jodl provozuje lékařskou praxi v oboru pohybového aparátu s revmatologickým zaměřením.

Aries Medici, s.r.o. provozuje stomatologickou ordinaci.

Služby: - osobní trenér - výživové poradenství - masáže

Naše zdravotnické zařízení se zabývá diagnostikou, prevencí a léčbou poruch pohybového aparátu. A to jak u dětí a dospívajících, tak u dospělých. Zaměřujeme se na bolesti, poúrazové a pooperační stavy pohybového aparátu pomocí postupů moderní fyzioterapie. Jsme soukromé zdravotnické zařízení, které poskytuje zdravotní služby v oboru fyzioterapie

Dentpa, s.r.o. provozuje stomatologickou ordinaci.

Dentist MC, s.r.o. provozuje ordinaci zubního lékaře.