Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Plastická chirurgie. Laserová epilace nežádoucího ochlupení, odstranění chrápání laserem. Laserové transplantace vlastních vlasů, plasticko-chirurgické zákroky, aplikace botulotoxinu a kolagenu, chemický peeling. Prováděné zákroky: -laserová epilace nežádoucího ochlupení -korekce vrásek -pigmentových kožních změn, jizev ...

Finská suchá sauna, skupinová sauna, sauna pro jednotlivce, občerstvení.

Sestavení individuálního jídelníčku dle potřeb a zdravotního stavu klienta.Úprava hmotnosti při obezitě i podvýživě.Dieta v nemoci.Pomoc při hubnutí i úpravě životosprávy.Vzdělávací programy pro školy a organizace.Návštěvy doma u pacientů s individuální péčí a proškolení rodinných příslušníků v přípravě léčebné stravy.Zhodnocení dosavadních ...

Solná jeskyně. Pro klienty možnost posezení v nekuřácké kavárně s kapacitou pro 14 osob. Internetový prodej solných produktů, kosmetiky z Mrtvého moře, čajů, košíků a dárkového zboží. Prodej: -solné lampy.

Wellness centrum Péče o pleť Nabízí - práce z domova Poradenská činnost v oblasti životního stylu - kurzy hubnutí

Hotel, ubytování. Wellnes. Služby: -masérské -rekondiční -regenerační.

Jediný saunový bar v Brně. *Finská sauna, společná sauna, saunování pro skupiny, rodinné, s dětmi. SOUKROMÉ AKCE - možnost reserve na 1h v nočních hodinách za 999, - NETRADIČNÍ VEČÍRKY - překvapte partnera, 1h sauna s lahví Bohemia sektu s/bez obsluhy AKCE 1199, - VENKOVNÍ OCHLAZOVACÍ BAZÉN.

Sauna. Po – Pá: 13.00 - 23.00 So – Ne: 13.00 - 23.00 Pobyt v sauně zahrnuje 1 hod v saunovací kabině + ochlazení v bazénku a venkovní odpočívárně a 1 h ve vnitřní odpočívárně s občerstvením Sauna je společná. Prostěradlo a ručník si můžete půjčit za poplatek. Saunovací sezóna 2015/16: od 14.9.2015 do 15.5.2016

Wellness Masáže, IPL, lymfa - vše na objednávky: Kavitace, Lipomassage je metoda tvarování postavy bez operace, zábaly, masáže, omlazení obličeje, lymfatické masáže, finská sauna a další. Po-Pá 7-21h So: 8-12h Ne: 15-21h Statní svátky budou předem ohlášeny

Zubní ordinace. Ordinace stomatologa. Profesionální zubní hygiena. Fixní protetika. Snímací protetika. Bělení zubů. Zubní chirurgie. Estetické výplně. Ošetřování kořenových kanálků.

Služby: -posilovna -solárium -masáže

Služby: - poradenství v oblasti výživy, prevence civilizačních nemocí, detoxikace organizmu a regulace váhy

Rehabilitace. Procedury. Programy, cvičení pro těhotné. Kiniziologický rozbor. Reflexní masáže. Lymfatické drenáže. Mobilizace páteře, kloubů. Slatinové zábaly. Vířivé koupele. Kondiční cvičení. Mojžíšova metoda.

Luxusní hotel v centru Karlových Varů: -ubytování -stravování -lázeňská péče -37 luxusních pokojů -wellness -lázeňské procedury -balneo -bazén -sauna -tělocvična -parkoviště u hotelu zdarma -wifi.

Hotel****: -ubytování -luxusní apartmány -stravování -wellness -finská sauna -whirlpool -aqua aerobic -infra sauna -turecká parní lázeň -bazén -tělové SPA zábaly. Poskytování komplexní lázeňské péče. Hotelová činnost.