Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Služby: -fyzioterapie. -rehabilitace. Výuka, kurzy: -praktická fyzioterapie.

Masáže klasické, sportovní, anticelulitidové - masáž lávovými kameny - indická masáž hlavy - masáže pro těhotné

Služby: -kadeřnictví. -kosmetika. -manikúra. -mokrá pedikúra. -masáže.

Služby: - masáže - kurzy, školení - výuka jazyků

Služby: - kožní ambulance - dermatologie

Služby: - astrologie - léčitelství

Wellness centrum - relaxace, odpočinek: - svět saun - 5 druhů ( infrakabina, finská sauna klasická a s parními rázy, solná parní lázeň, klasická parní lázeň) - whirpool pro 10 lidí - kneippovy lázně - vodní postele - masáže. Havarijní služba vodo-topo-plyn NONSTOP - tel.:602460072 - pro vlastníky domů, bytová družstva.

Design & tvorba - šperky z polodrahokamů Konzultace & semináře osobního rozvoje Esence ženství

Kožní ordinace - dermatologie - venerologie Při potížích pacienty ošetřujeme ihned bez objednání a doporučení. Ošetření kapalným dusíkem provádíme každý den. Provádíme fototerapii UV zářiči. Veškerou péči poskytujeme bezúplatně na pojišťovnu. Bezplatné parkování, doprava MHD. Ambulantní doba: Po 7:30 - 11:30 12:30 - 15:00 Út ...

Epilace Brno- AWA centrum Dům u Kamenné panny Fotoepilace Brno Masáže Pedikúra Kosmetika Solná jeskyně Biostimulační laser Fotoomlazení Homeopatická poradna.

Služby - výklad karet - mandaly podle data narození

Služby - masáže medové, havajské - ruční lymfatická drenáž

Kadeřnictví Vizážistika Svatební líčení Čínská medicína Kosmetika Masáže

Etikoterapie. Kávomantie. Výklad z karet. Pořádá: - andělské semináře - kurzy reiki všech úrovní - semináře numerologie - Etikoterapie - dignostika fyzického těla přístrojem.

Gynekologická ambulance a ambulance dětské gynekologie.

Masáže sportovní a rekondiční, klasické, holistická aromamasáž, lymfatické masáže, reflexní masáž plosky nohy, havajské masáže, ájurvédské masáže.

Chirurgická praxe a estetická chirurgie - sklerotizace křečových žil i metliček - odstranění pigmentových znamének a kožních útvarů.

Služby - masáže klasické, anticelulitidové, sportovní - masáže lávovými kameny - manikúra, pedikúra

Služby - cvičení Spojení s tělem - relaxační masáže - spirituální terapie

Relaxační a kosmetické studio Služby - kosmetika - masáže - sauna - vířivka

A studio Brno Kadeřnictví Kosmetické služby Permanentní make-up a tetování masáže