Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Služby: - astrologie - léčitelství

Wellness centrum - relaxace, odpočinek: - svět saun - 5 druhů ( infrakabina, finská sauna klasická a s parními rázy, solná parní lázeň, klasická parní lázeň) - whirpool pro 10 lidí - kneippovy lázně - vodní postele - masáže. Havarijní služba vodo-topo-plyn NONSTOP - tel.:602460072 - pro vlastníky domů, bytová družstva.

Design & tvorba - šperky z polodrahokamů Konzultace & semináře osobního rozvoje Esence ženství

Kožní ordinace - dermatologie - venerologie Při potížích pacienty ošetřujeme ihned bez objednání a doporučení. Ošetření kapalným dusíkem provádíme každý den. Provádíme fototerapii UV zářiči. Veškerou péči poskytujeme bezúplatně na pojišťovnu. Bezplatné parkování, doprava MHD. Ambulantní doba: Po 7:30 - 11:30 12:30 - 15:00 Út ...

Epilace Brno- AWA centrum Dům u Kamenné panny Fotoepilace Brno Masáže Pedikúra Kosmetika Solná jeskyně Biostimulační laser Fotoomlazení Homeopatická poradna.

Služby - výklad karet - mandaly podle data narození

Služby - masáže medové, havajské - ruční lymfatická drenáž

Kadeřnictví Vizážistika Svatební líčení Čínská medicína Kosmetika Masáže

Etikoterapie. Kávomantie. Výklad z karet. Pořádá: - andělské semináře - kurzy reiki všech úrovní - semináře numerologie - Etikoterapie - dignostika fyzického těla přístrojem.

Gynekologická ambulance a ambulance dětské gynekologie.

Masáže sportovní a rekondiční, klasické, holistická aromamasáž, lymfatické masáže, reflexní masáž plosky nohy, havajské masáže, ájurvédské masáže.

Chirurgická praxe a estetická chirurgie - sklerotizace křečových žil i metliček - odstranění pigmentových znamének a kožních útvarů.

Služby - masáže klasické, anticelulitidové, sportovní - masáže lávovými kameny - manikúra, pedikúra

Služby - cvičení Spojení s tělem - relaxační masáže - spirituální terapie

Relaxační a kosmetické studio Služby - kosmetika - masáže - sauna - vířivka

A studio Brno Kadeřnictví Kosmetické služby Permanentní make-up a tetování masáže

Služby - masáže relaxační, Breussovy, lymfatické, reflexní

Masážní studio: -Dornova metoda -masáže regenerační -baňkování -manuální lymfodrenáž -SM systém -masáže lávovými kameny.