Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Služby: -masáže -rehabilitace -baňkování -aromaterapie

Služby: -masérské -rekondiční -regenerační Pořádání: -semináře

Zdravotnické zařízení Ortopedie - traumatologie - revmatologie Praktický lékař Léčebná rehabilitace - fyziatrie - masáže, léčebný tělocvik a rekondiční aktivity

Léčebný ústav: . LDN - rehabilitace - chirurgie - interna - ortopedie

Principy celostního myšlení Praktické využití v oblastech vědy, medicíny, pedagogiky, filosofie i náboženství.

Ortopedie a traumatologie. Privátní lékař.

Pracoviště alergologie a klinické imunologie.

Služby: - solárium - masáže - cvičení na rekondičních stolech

Služby: - masáže - mobilní masáže Prodej: - přírodní oleje a kosmetika

Služby - masáže relaxační, tantrické, medové - dotykové terapie

Služby: -hotel -ubytování i bezbarierové -restaurace -stravování -oslavy jubileí, svatební a promoční hostiny -stravování pro zájezdy, skupiny -semináře -vybavení didaktickou a auidiovizuální technikou -balneo -rehabilitační centrum -lázeňská péče -masáže, solárium -koupaliště -podvodní masáže ...

Chalupa - 2 ložnice v horním patře - obytná kuchyň s TV - zahradní posezení - 2 koupelny jedna se sprchovým koutem a WC, druhá WC a umyvadlo - parkování v objektu - kryté zahradní posezení - k dispozici gril - snídaně Kosmetika Pedikúra Masáže

Služby: - zubní laboratoř - zubní technik

Relaxační centrum u zimního stadionu. Sportovní areál: - krytý plavecký bazén - sauna, masáže - venkovní vyhřívaný bazén, koupaliště - brouzdaliště, dětský koutek, prolézačky, skluzavky - hřiště na plážový volejbal, nohejbal, stolní tenis, malou košíkovou. Restaurace.

Masáže. Fyzioterapie. Hubnutí. Solária. Vodoléčba. Magmetoterapie.