Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Domácí ošetřovatelská péče asistenční služby zajištění kompenzačních pomůcek

Naše centrum3p - Pohyb-Potrava-Psychika -nabízí poradenství v oblasti výživy dětí i dospělých, komplexní analýzu těla, zpracování komplexního plánu (výživa, cvičení, relaxace, vhodné doplňky stravy), odborné vedení po celou dobu programu. Dále v našem centru děláme besedy, přednášky, semináře v oblasti správného životního stylu a osobního ...

Ordinace praktického zubního lékaře.

Specializovaná ambulantní zdravotní péče v oboru psychiatrie.

Kadeřnictví Kosmetika - liposukce Manikúra - pedikúra - modeláž nehtů Masáže

GYMUNO, spol. s r.o. je nestátním zdravotnickým zařízením, jehož hlavním posláním je poskytování specializované lékařské péče na profesionální úrovni. Společnost byla založena v roce 2008 a v současné době poskytuje léčebnou péči v oblasti gynekologie a porodnictví, neurologie, neurochirurgie, sonografie a zobrazovacích metod, ...

EFT - univerzální léčebná metoda Jedná se o moderní obor energetické psychologie.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Pekařství, cukrářství Hostinská činnost -Testování, měření, ...

Wellness centrum. Poradna pro zdravý životní styl a krásu. Poradenství s prevencí zdraví, regulací váhy, udržením si dobré kondice, modelováním postavy, přibráním na svalové hmotě, se správnou výživou pro všechny skupiny lidí, ale pracujeme i v oblasti profesionální sportovní výživy a krásy, péče o pleť i celé tělo, proměn image s profesionální ...

Plavecký stadion: -letní plovárna -krytý bazén -sauna, masáže -tel.:387315765 -solárium -rehabilitace -fitness.

Poliklinika Ostrava je nestátní zdravotnické zařízení, jehož provozovatelem je Dopravní zdravotnictví, a.s., člen skupiny AGEL. Poskytuje lékařskou péči všem občanům. Navíc se specializuje na pracovně - lékařskou péči.

Nemocnice s poliklinikou Praha Italská je jedním z klíčových zdravotnických zařízení společnosti Dopravní zdravotnictví. NsPI nabízí svým klientům komplexní preventivní a léčebnou péči „pod jednou střechou“..