Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
Dětský a dorostový lékař. Alergologická poradna. Klinická imunologie.

Nestátní zdravotní zařízení. Služby: - aplikace moderních postupů, technologií a materiálů v ortotice a protetice: - ortotická léčba polohových deformit hlaviček u dětí s využitím kraniálních ortéz - biomechanická analýza pohybu se zaměřením na detailní analýzu nohy a dolní končetiny - fyzioterapie pacientů po úrazech, ...

Lázeňský dům TOSCA: -léčebné, wellnes pobyty -hotelové ubytování -lázeňské procedury -masáže.

Poskytované služby: - bezbolestná liposukce metodou radiofrekvenční terapie (přístroj Accent) - odstranění tuků a celulitidy - vypnutí a vyhlazení pokožky - lymfodrenáž - masáže.

Masáže. Sauna. Lymfoven. Infračervený zářič. Baňkování. Lávové kameny.

Služby: - poradenská a terapeutická činnost.

Alternativní medicína - tradiční čínská medicína - baňkování - feng - šuej - metoda Gesret

Jestliže hledáte pomoc v podobě psychologické konzultace či psychoterapie, neváhejte se obrátit na ordinaci klinického psychologa na ulici Masarykova v Plzni. PhDr. Iva Gragorová, PhD. je připravena poskytnout Vám, či vašim dětem tu nejlepší psychologickou a psychoterapeutickou péči.

Oční optika. Maloobchod, prodej, opravy: - oční optika - dioptrické brýle - sluneční brýle - kontaktní čočky - příslušenství - optické potřeby. Sběrna oční optiky při Hradeckém očním sanatoriu: -Pražská 23 500 04 Hradec Králové tel.: 495532133. Další telefonní čísla: - ordinace očního lékaře, MUDr.Vanda ...

Dárkové poukazy Estetické centrum - kosmetická péče - laser. Plastická a estetická chirurgie. Trvalé epilace kdekoliv na těle laserem (pracujeme s technologií LIGHT SHEER fa LUMENIS) IPL technologie (korekce žilek, pigmentací, omlazení pleti, léčba akné…) Plastika horních a dolních víček Liposukce Operace ušních boltců. Laserové ...

Uzdravování bez chemické léčby, pouze za pomocí přírodních postupů - duchovní léčení - energetická cvičení Sestavování detoxikačních a stravovacích kúr - úprava váhy Poskytování - odborného poradenství pro změnu životosprávy k obnovení vlastního zdraví

Kadeřnictví - stříhání - melírování - barvení - trvalá Kosmetika Masáže

Svět zdraví, poradenství, poradna, jak zhubnout: analýzou genů, krve, pH organismu, fyzických i psychických dispozic získáte nejlepší postup, jak dosáhnout ideální váhy a zlepšení zdravotního stavu.

Zdravotnictví: -stomatologická ordinace, stomatologie -zubní lékař, zubař.

Péče o pleť - depilace - make - up - kosmetika - vizážistika Péče o ruce a nohy - manikúra - pedikúra - modeláž nehtů Léčba křečových žil - lipolýza Chirurgie prsu Anticelulitudové, zeštíhlující a detoxikační programy - relaxační i klasické masáže - rehabilitační ...

Klinika Esthesia poskytuje služby v oblasti: - stomatologie - implantologie - chirurgie - psychologie - dermatologie - plastická chirurgie - centrum krásy a péče o tělo.

Oční klinika. Oční laserové operace (oční laser), operace očí, laserová korekce zraku: - krátkozrakost - dalekozrakost - astigmatismus.

Fyziocentrum - privátní rehabilitace