Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Wellness a solární studio: -4 profesionální solária Ergoline, Soltron -3 wellness stroje Technogym a Vacu Well-pracující na bázi podtlaku vakua a mírné zátěže -Vibrosauna.

Interní ambulance Revmatologická ambulance.

Salón krásy: - liposukce - kavitace - lifting tváře, krku, těla - radiofrekvence - lymfatické masáže - masáže - zábaly proti celulitidě.

Dopravní zdravotní služba. Soukromá automobilová přeprava, doprava pacientů: - raněných, nemocných a rodiček.

Relax Bellenos - klasická masáž, havajská masáž, lávové kameny, čokoládová masáž, medová masáž, jemné mobilizace, reflexologie plosky nohy, baňkování, přístrojová lymfatická masáž, masáž dolních a horních končetin. Sauna.

Přednášky k tématům Tibetská medicína TIENS - detoxikační medicína podle MUDr. JONÁŠE - diagnostika toxických zátěží organismukompletní návod na detoxikaci a vyživení organismu - informace o - účinnosti preparátů - stavu cholesterolu ve vašem těle - stavu kosterního aparátu, nehrozí - li ...

Klasické i relaxační masáže s použitím lávových kamenů. -aroma masáže - manuální lymfodrenáže -čokoládové masáže s použitím lávových kamenů - čínská masáž TUINA -havajská masáž s lávovými kameny -prodej zahřívacích papučí a polštářků -zábaly na dolní končetiny - zábaly na ruce s použitím termorukavic - medová masáž - rašelinové zábaly - ...

Gynekologická ordinace. Soukromá ambulance ženského lékaře: - gynekologická a onkologická prevence - léčba sterility - ultrazvukové vyšetření - očkování proti HPV - zavádíme nitroděložní tělíska - péče o těhotné, prenatální péče - hormonální poradenství. Zdravotnictví. Provádění: - malé gynekologické výkony v nemocnici ...

Relaxační a erotické masáže celého těla příjemné prostředí, krásné masérky. Naše masérky každému zákazníkovi dopřejí kvalitní erotikou masáž celého těla. Jste unavení po práci a potřebujete si odpočinout, odbourat stres a zažít něco nevšedního? Spojte příjemné s užitečným a dopřejte si u nás erotickou masáž. Záleží na Vás jestli si chcete při ...

Oční ambulance. Optika. Služby: - aplikace kontaktních čoček - poradenství před laserovým zákrokem.

Zdravotnictví. Ambulance pro kožní a pohlavní choroby. Korektivní a estetická dermatologie. Laserové terapie.

Soukromá ordinace odborného lékaře v oboru ušní, nosní a krční, ORL.

Zdravotnictví. Urologická ambulance: - preventivní prohlídky - ambulantní zákroky. Soukromá ordinace odborného lékaře v oboru urologie. Ordinace Sušice, Kostelní 71/I: - ordinační doba: pá 8-17 tel.: 376526623.

Dětské oční centrum Kukátko v Praze je moderní pracoviště poskytující komplexní a vysoce kvalitní léčbu očí Vašich dětí. Vyšetření i vlastní léčba očí bude díky pirátské výzdobě celého centra, vybavené dětské herničce i přístupu našeho personálu pro Vaše děti radostí. Objednáme Vás ihned. Specializovaná dětská oční ambulance nabízí ...

Ženský lékař. Gynekologická ordinace: - preventivní prohlídky - léčení gynekologických onemocnění - konzultace v oblasti antikoncepce, přechodu i onkologie - těhotenská poradna - ultrazvuková vyšetření - LBC cytologické vyšetření buněk děložního čípku pomocí odběru do tekutého média.