Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
Zabýváme se prodejem a distribucí sluchadel Siemens a značkového příslušenství. V sídle firmy provozujeme také sluchové centrum. Zde provádíme vyšetření sluchu a poskytujeme poradenství v oblasti korekce sluchových vad. Provádíme rovněž záruční a pozáruční servis sluchadel Siemens. Otvírací doba sluchového centra: Po: 8:00-11:30 Út: ...

Studio krásy Violet nabízí: -kadeřnictví, kosmetiku, masáže -nehtová modeláž -manikúra, pedikúra -relaxační vana, whirpool -permanentní make-up mikrojehličkováním.

Alternativní medicína. Prodej - přírodní produkty.

Zdravotnictví, lékař: -radiodiagnostika -ultrazvuk -rentgen

Salon Svetlana Poskytuji masérské, rekondiční a regenerační služby. Provádím mokrou pedikúru a manikúru, modeláž nehtů UV gelem, P-shine, zábaly rukou i nohou, lakování klasické i permanentní. Nabízím výběr barevných gelů, ozdob, samolepek i ručních maleb.

Zdravotnictví: - psychiatrická ordinace - odborný lékař v oboru psychiatrie.

Služby: -terapie -kraniosakrální osteopatie -pořádání kurzů -vyšetření mobility.

Zubní studio, ordinace: - kvalitní a bezbolestné ošetření zubů - prevence zubního kazu u dětí i dospělých pacientů.

Ordinace lékaře v oboru neurologie, neurologická ambulance.

Zdravotnictví: - kožní ambulance pro děti i dospělé, dermatologie. Prodej: - léčebná a klasická kosmetika.

ODVYKÁNÍ KOUŘENÍ - jak přestat kouřit a nekouřit - centra biorezonance pro odvykání kouření cigaret přístrojem BiCOM: Brno, Břeclav, Hodonín. Odvykání kouření je lehké - přestat kouřit metodou biorezonance pomocí přístroje Bicom je snadné! Biorezonance je zde pro kuřáky! Pokud přestanete kouřit, tělo se ocitá v nikotinovém hladu a dostaví se silná ...

Rekonektivní léčení - RECONNECTION - RECONNECTIVE HEALING.

Psychologické poradenství - psychologické testy pro řidiče

Osobní trenérka fitness Pořádání - školící akce Poskytování - psychologické poradenství pro sportovce

Psychologické poradenství - psychoterapie

Komplexní péče o krásu, fyzické a duševní zdraví. Relaxace v pyramidě: - léčení nemocí - relaxace - harmonizace čaker - energetizující a revitalizační účinky - hubnutí. Kosmetické služby: - hluboké čištění pleti - peeling - biorevitalizační masáže obličeje - modeláž těla - přírodní pleťové masky - salónní pleťové ...