Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Služby: -zubní lékař -zubní ordinace.

Společnost FEMINA PLUS s.r.o. provozuje gynekologickou ambulanci, centrum zdraví a krásy, naše služby jsme ještě rozšířili o denzitometrii. Zajišťujeme kompletní ambulantní péči v oboru gynekologie a porodnictví, pacientkám nabízíme preventivní prohlídky, ultrazvukové vyšetření nebo péči o těhotné.Centrum zdraví a krásy poskytuje celou řadu ...

BELLANÉ realizuje výuku německého jazyka, překlady, tlumočení. Také se zabývá masážemi - protimigrénové, aromterapeutické, lymfatické masáže a další.

STOMATOLOG Blansko s.r.o. provozuje stomatologickou ordinaci.

Online spojení s lékaři a psychology. Snadný a pohodlný přístup odkudkoliv. Lékaři a psychologové s mnohaletou prací. Telemedicína pro vaše zdraví a duševní pohodu. Připojte se a využijte rychlé pomoci. Vaše pohodlí je naší prioritou.

Služby - masáže pro těhotné - laktační poradentví - terapie pro ženy - gravidjóga Prodej - sedáky - nahřívací polštáře - textilní hračky

Činnost: - soukromá rehabilitační klinika Kurzy, semináře: - pro odborníky a veřejnost tel.: 739 498 917

Wellness hotel v samém srdci Vysočiny v centrální části chráněné krajinné oblasti Žďárských vrchů. Hotel je umístěn poblíž Vysočina arény či Devíti skal.

Maporete Therapy nabízí relaxační, regenerační, těhotenské a terapeutické masáže.

Masáže - rekondice - regenerace Na adrese Kamínky 306/24 je to zadní 3.vchod.

Daniela Rajsnerová se zaměřuje na regenerační a sportovní masáže a masáže lávovými kameny.

Služby: -chirurgická ambulance -rtg -ultrazvuk.

Služby: -zubní lékař -stomatologie.

Provozujeme centrum plastické chirurgie v Olomouci. Provádíme plastické operace prsou, břicha, očních víček i obličeje. Nabízíme také zákroky regenerační a rekonstrukční plastické chirurgie.

Psychiatrická nemocnice Marianny Oranžské (PNMO) je zdravotnické zařízení, které se specializuje na léčbu duševních poruch a závislostí na návykových látkách. Nachází se v malebné obci Bílá Voda v Olomouckém kraji a disponuje 150 lůžky pro pacienty starší 15 let. PNMO nabízí ústavní psychiatrickou léčbu, ambulantní péči, psychologickou a ...

Wellness centrum s finskou saunou, parní saunou, vířivou vanou, ochlazovacím bazénkem a odpočívárnou. Součástí je i bar s teplými a chlazenými nápoji a menším občerstvením, Možnost pronájmu wellness - uzavřená společnost.