Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
Zdravotnictví: -zubní ordinace, zubař, stomatologie -ortodoncie.

Grafologie - rozbor písma - výběr pracovních sil personální poradenství - studijní a pracovní zaměření - diagnostika pracovních předpokladů odolnost vůči stresu, vytrvalost při plnění úkolů, spolehlivost, ..

Masáže Salve: - klasická rekondiční a regenerační masáž - dornova metoda a breussova masáž - masáž horkými kameny - havajská masáž - tradiční indická masáž hlavy - medová masáž - rašelinové zábaly - kineziotaping - dárkové poukazy

E-shop: - zubní kartáčky - mezizubní kartáčky - zubní nitě - pasty, ústní vody. Školení, poradenství: - čištění zubů.

Privátní kardiologická a interní ambulance. Provádí: -EKG, TK -zátěžové testy -interní vyšetření -kardiologické vyšetření -echokardiolografické vyšetření.

Převážně ordinace pro děti a dorost - alergologická a imunologické vyšetření Převážně ordinace pro děti a dorost - diagnostika astmatu - spirometrie

Výroba: - energetické obrázky. Služby: Posílám léčivou energii na dálku i osobně ve své ordinaci. Působím pomocí energie, která mnou prochází a dlaněmi ji předávám. Výroba: - weby rychle a profesionálně - internetové stránky - e-shopy - SEO optimalizace - Webdesign - grafické práce, správu a instalace počítačové techniky, databáze a ...

Poradenství ve zdravé výživě: -jak rychle zhubnout bez preparátů na hubnutí, na základě běžných potravin z obchodu -jak zhubnout postupně, zdravě a váhu si udržet. -sestavení jídelníčku -konzultace emailem nebo telefonem.

Modelování postavy. Ultrazvuková liposukce. Vakuová terapie. Zábaly. Stimulace reflexních bodů chodidel. Masáž a lifting. Lioplytický vibrační přiístroj. Solárium.

Východočeské dermatologické a rehabilitační centrum: - certifikované pracovište pro digitální dermatoskopii, lymfodrenáž, fototerapii, mezoterapii a práci s lasery Nabídka specializované dermatologické péce: - prevence melanomu - vyšetření digitálním dermatoskopem - určení typu výpadu vlasů - vyšetření a diagnostika chorob vlasů na ...

Kosmetické služby Manikúra - pedikúra Masáže

Masáže nejen v provozovně, ale i u Vás v pohodlí domova. Nemusíte nikam dojíždět, po masáži můžete relaxovat a odpočívat.