Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Cvičitelská činnost. Prodej: - originální móda Masáže.

Pomáháme při odvykání kouření a překonat závislost na cigaretách. Chcete-li přestat kouřit, odstraníme pomocí biorezonance závislost na nikotinu během jediné návštěvy. Naší specializací je i biorezonanční diagnostika alergenů a alergie.

Půjčovna svatebních a společenských šatů Kadeřnictví Kosmetika Pedikúra Masáže Solárium Numerologie Výživové poradenství

Solární studio Sauna - infrakabina Solná jeskyně - wellness

Plastický chirurg. - liposukce - estetická chirurgie - plastická chirurgie - popáleniny - flebologie

Masáže. -klasická masáž -indická masáž hlavy -regenerační a rekondiční masáže -masáže zad, šíje, paží -masáž při bolestech hlavy a migréně. Speciální nabídkou je kraniosakrální osteopatie a reiki.

Sport Centrum Evropská: - squash - bowling - posilovna - stolní tenis - solárium - spinning - aerobic - solárium - masáže - horolezecká stěna - sport shop - fit bar - dětský koutek. Aerobic: - Basic Step - Body Building - Body Styling - Fit Capoeira - Master Aerobic, Master Step - Mix Aerobic - ...

Cvičení pro těhotné. Soukromé a také individuální kurzy pro těhotné. Předporodní, porodní i poporodní asistence.

Výživové poradenství poskytované profesionálním dietologem / dietoložkou a prodej dietetických doplňků.

Psychoterapeutická a psychosomatická péče. Anonymní psychoterapeutická péče. Rodinné, podnikové a organizační konstelace. Kurzy hubnutí a zdravého životního stylu. Masáže, cvičení, jóga a meditace. Firemní poradenství a koučink.

Stomatologie. Zubní ordinace. Lékař.

Dětský odborný lékař. Dětská endokrinologie a diabetologie.

Zubní lékař. Stomatologie. Poliklinika I., MEDSIX s.r.o.

Fitcentrum + cestovní kancelář -zumba -kalanetika -P-class -power jóga -body styling -pilates -bosu -Schwinn cycling -masáže -solárium -dětské pohybové kurzy (zumba, street dance, Mtv, předškoláci...) Víkendové zájezdy a dovolené se cvičením, pobytové zájezdy u moře. Prodej sportovního oblečení, přírodních vitaminových ...

Masáže sportovní, rekondiční, relaxační - shiatsu - ušní a tělové očistné svíce - reiki - reflexní masáž plosky nohou - masáž lávovými kameny - baňkování - lymfatické cesty pro kosmetické účely - zábal proti celulitidě - indická masáž hlavy