Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Ortopedie, traumatologie pohybového ústrojí, neurochirurgie a léčby bolesti.

Stomatologická ambulance. Soukromá zubní ordinace

Soukromá dermatovenerologická ordinace.

V současné době jsou naší činností především různé druhy masáží (spojených s aromaterapií) a Zelené potraviny společnosti Green Ways. Nabízíme masáže v příjemném rodinném prostředí. V naší nabídce jsou tyto typy masáží: - relaxační - reflexní - rehabilitační - klasická - indická - medová - havajská (Lomi-Lomi) - lávové ...

Dietetické centrum NATURHOUSE. provozovna: Jablonec nad Nisou Komenského 2466/15a

Thajské masáže, Thajský ráj - Originální Thajské masáže v Praze.

Moderní zubní ordinace. Nabízené služby: - zubní pohotovost - bělení zubů - záchovná stomatologie - paradentóza - stomatochirurgie - keramické korunky a můstky - zubní implantáty - dětská stomatologie - estetická stomatologie - dentální hygiena.

Otorinolaryngologická péče pro dospělé a děti. Soukromá ordinace: -ušní, nosní, krční.

Provoz zubní ordinace. Provádíme bělení zubů a zubní implantáty.

Firma provozuje neurologii, biofeedback, EEG biofeedback, elektroterapii, péči o oči a oční okolí (rozostřené vidění, pálení očí, ...)možnost očistných kůr tlustého střeva a jater, prodává bylinné koupele, "pravou" horkou čokoládu a stévii v různých balení a formách včetně potravin stévií slazených (trvanlivé pečivo, vánoční pečivo apod. dle ...

Kliniku Aesthgery reprezentuje MUDr. Kamila Šormová, která je specialistou na operace plastické chirurgie – liposukce, zvětšení prsu, změnšení prsou, rhinoplatika, blepharoplastika, otoplastika.

Thajské masáže v Praze - jóga a akupresura..

Prodej - sportovní produkty ENERGYBODY energetické nápoje, tyčinky, proteinové koktejly, spalovače Solárium Fitness centrum Prodej - sportovní produkty ENERGYBODY (energetické nápoje, tyčinky, proteinové koktejly, spalovače, ...) Celulitidové zábaly Masáže regenerační, sportovní, lávovými kameny - měkké a trakční techniky

Kurzy - základní kurz etikoterapiesebepoznávací semináře Alternativní medicína - léčba morálními silami

Masáže všeho drůhu, koupele, zábaly, peeling na výběr přez 250 drůhu procedur.