Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Ambulance ženského lékaře, gynekologie.

Privátní chirurgická ambulance.

Nabízím masáže v pohodlí Vašeho domova. Objednávky přijímám převážně z Brna a jeho okolí, ale lze domluvit masáže i na vzdálenějším místě jižní Moravy. Dopřejte svému tělu masáž a vychutnejte si ji kdekoli budete chtít.

Zdravotní masáže: - masáž zad a šíje - masáž horních a dolních končetin - manuální lymfodrenáž - masáž těhotných.

Zdravotnictví: -chirurgická ambulance + laserová terapie -traumatologie -estetická chirurgie. -trvalé odstranění drobných žilek na nohou a obličeji hemagiomů po celém těle Další ordinace: -Valašské Klobouky, Krátká 798 tel. 577042131, 602716515.

Nemocnice. -ortopedie -urologie -ušní, nosní krční -dětský lékař -gynekologie -chirurgie -neurologie -interna -infekční -ARO.

Soukromá ordinace: -kožní, dermatovenerologie -léčebná kosmetika.

Provoz nemocnice s poliklinikou. II. Interní klinika: - Dermatovenerologická klinika - Infekční klinika - Klinika TRN - Otorhinolaryngologická klinika - Urologická klinika. Oddělení: - Anesteziologicko-resuscitační oddělení - Chirurgické oddělení - Interní oddělení - Oddělení epidemiologie - Oddělení geriatrie - Oddělení ...

Provádění masáží a poskytování rad v oblasti zdravého životního stylu.

Hotel *** - kapacita 25 pokojů - 7 jednolůžkových, 16 dvoulůžkových pokojů, 2 apartmány, možnost 5 přistýlek - bezbariérový pokoj - parkování v areálu hotelu - školící prostory Restaurace - česká kuchyně - letní zahrádka Solárium Fitness Lázeňské služby (elektroléčba, perličková, přísadová, vířivá koupel, ...

Centrum reprodukční medicíny. Gynekologie a porodnictví. Předpokladem poskytování péče na špičkové úrovni je vybavení nejmodernější technikou. Základem kvalitního servisu je dostatek času na každou kontrolu umožňující důkladně probrat veškeré potíže a podrobně vysvětlit navrhované léčebné postupy. Nabídka ordinačních hodin se snaží ...

Nabízíme komplexní služby v oblasti wellness: - fitness - světovou novinku v indoor cyclingu AEROSPINNING® - masáže - saunu - parní lázeň - vířivé vany - solárium - ucelené programy na péči o tělo, regenerace organismu a na redukci hmotnosti. V našem Beauty Salonu GAUDÍ® se o Vaše pohodlí, krásu a zdravý vzhled postará ...

CESTOVNÍ KANCELÁŘ. Vlastní produkt: - specializace na pobytové a poznávací zájezdy-Skandinávie(Švédsko, Dánsko, Norsko, Finsko, Island) Doprava: - letecky, autobus, mikrobus, vlastní Ubytování: - vlastní ubytovací zařízení v místě - 2-4 lůžkové pokoje, apartmány Stravování: - polopenze i vlastní (kuchyň) I individuální ...

Doc. MUDr. Ivo Mařík, CSc. ortoped, pediatr. Specializovaná klinicko-radiologická diagnostika a léčba vrozených a získaných vad pohybového aparátu pacientů z celé ČR včetně:

AMBULANCE MEDITRANS s. r. o. byla založena v roce 1991. Zabezpečuje svoje služby na území České a Slovenské republiky /SOS MEDITRANS SLOVAKIA/. Naše služby: - zdravotnická záchranná služba - mezinemocniční transfery za podmínek neodkladné péče - transporty speciálními leteckými prostředky za podmínek neodkladné péče - přeprava ...

Zdravotnictví-stomatologie, zubař. Sdružení-soukromí zubní lékaři: -MUDr. Dagmar Kleinová -MUDr. Hana Misiačková -MUDr. Rostislav Kölbel -MUDr. Libor Liberda.

Thajské relaxační masáže: - masáž zad, nohou - masáž celého těla - havajská masáž - indická masáž hlavy - orient express.

Jsme soukromé zdravotnické zařízení specializující se především na ambulantní tumescentní liposukce.Tato moderní a v současnosti celosvětově nejrozšířenější metoda odstranění podkožního tuku je populární pro svou šetrnost a vysokou efektivitu.

Specializované centrum nabízí za pomoci moderní laserové techniky vytvarování těla, redukci celulitidy a vypnutí povolené pokožky. Dále je klientům poskytnuta bezbolestná liposukce, odstraňování vrásek, trvalá bezbolestná epilace společně s komplexní péčí o stárnoucí pleť. Provádíme také ošetření akné, fotorejuvenace, odstraňování pigmentových ...

Masážní terapie: - moxování - baňkování - QIGONG TUINA masáž - aromaterapeutická masáž pro ženy - individuální cvičení na páteř dle dr. Smíška.