Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Fyziatricko-rehabilitační ambulance: - fyziatrie, rehabilitace - akupunktura - vysokovýkonový laser.

Služby: -sauna -masáže -občerstvení.

Služby: -výživový plán, poradenství -sestavení jídelníčku, jídelníček -zdravá strava, zdravé spalování tuků -dietní plán ušitý na míru -nutriční typologie -konzultace se specialistou. Prodej: -doplňky stravy -detoxikace -komplexní výživa -hubnutí -celkové a preventivní doplňky.

Urologická ordinace. Uroonkologie. Ordinace ambulantního specialisty-urologa. Kompletní diagnostika: -sonografie, endoskopie, urodymamické vyšetření Operační léčba dospělých i dětí. Andrologická poradna.

Diagnostika a ambulantní léčba: -komplexní diagnostika -interna -gynekologie -prevence proti rakovině -dermatologie -kardiologie -neurologie -obecná chirurgie -plastická chirurgie -stomatochirurgie -pooperační péče -prevence jizev

Sanuk spa - originální indonéská a thajská masáž.

Centrum komplexní péče: -trvalá úprava váhy -odstranění celulitidy -programy pro zlepšení regenerace a koce -snížení kyselosti organizmu -posílení imunity. Programy pro dospělé i děti. Pobočka: MUDr. Magdalena Chvalová Plzeň, Rybářská 10

Akreditované pracoviště MZ. Nabídka poradenství a péče o nemocné s chorobami prsu se zaměřením na problematiku karcinomu mléčné žlázy.

Služby: -psychiatrická ordinace -psychologická ambulance.

Ortopedie Detašovaná pracoviště: 1. Jarní 53, 468 22 Železný Brod 2. Obránců míru 1070, 512 51 Lomnice nad Popelkou 3. 3. května 421, 513 01 Semily

Domácí hospicová péče, ošetřovatelská služba.

Léčivé rostliny. Homeopatie. Astrologie. Masáže. Karty.

Odborný lékař ortopedie. Ortopedická ordinace.

Služby: -ozdobné tetování -permanentní make-up -solárium -kosmetické služby -masáže -pedikúra -Japonská manikúra.

Zubní ordinace a zubní pohotovost. Naše společnost je nová, privátní zubní klinika, nabízející služby moderní stomatologie (zubní implantáty, zubní můstek, zubní korunka, bělení zubů, dentální hygiena, estetické plomby a fasety).

-lifting -body spase -kavitace -elektrostimulace -lymfodrenáže -vibra plošina -masáže -galvanoterapie -IPL - E-Light + RF -zpevnění poprsí a obličeje -detoxikace těla