Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Služby: -masáže regenerační, lymfatické, reflexní -revence a léčba celulitidy-lymfodrenáž -formování postavy.

Ordinace: - interní - kardiologie

Terapeutka EFT neboli terapie emoční svobody. Profesionální terapie a léčba metodou EFT. Pomoc při řešení nepřeberného množství problémů psychických i fyzických a to obvykle rychle, bez bolesti a s dlouhotrvajícími výsledky. Délka jednoho sezení je 1, 5 až 2 hodiny. V případě vážných důvodů možnost terapie na dálku a také poskytování terapie ...

Služby: -solná jeskyně -solná infrasauna.

-sportovní a rekondiční masáže -masáže horkými lávovými kameny -čokoládová masáž -relaxační masáž pro těhotné -reflexní masáž chodidel -kosmetická antistresová masáž hlavy -TENS (transkutánní nervová stimulace) -tělové zábaly -lymfodrenáže pomocí přístroje Lymfoven -manikúra -P-shine -pedikúra -kosmetika -omlazení pleti ...

Chirurgická a gynekologická ambulance. Městská nemocnice Turnov je příspěvkovou organizací. V současné době poskytuje péči na 5 lůžkových oddělení a v odborných ambulancích. Ročně je v nemocnici hospitalizováno kolem 6 500 pacientů, narodí se asi 400 dětí, ambulantně ošetříme 43 tisíc pacientů. Oddělení: -ARO -Chirurgie -Dětské ...

Rehabilitace. Služby: -masérské -rekondiční -rehabilitační.

Zdravotnická záchranná služba Olomouckého kraje - územní odbor Šumperk. Přeprava nemocných sanitkami.

Zdravotnictví: -otorinolaryngologie, ORL -oborný lékař nosní, ušní, krční. Po 7:30-12, 13-15 Út 7:30-13 St 10-12, 13-17 Čt 7:30-12, 13-17 Pá 7:30-13.

Pohádková solná jeskyně. Využití soli z mrtvého moře: -relaxace -regenerace -léčba -prevence. Prodej kosmetika Seacare, Mineral Beauty System, Dr.Kawar.

Služby, nabízí, poradna: -psychologické a psychoterapeutické -poradenství -krizová intervence -psychologická diagnostika -zpracování znaleckých posudků pro soud a policii -alternativní hlubinně psychologické a ezoterní přístupy -skupinová psychoterapie -přednášková činnost na různá témata -kurzy pro podporu ...

Soukromá kineziologická poradna: -pomoc při potížích páteře, kloubů -kožní problémy -alergie, migrény -uvolňování stresu.

Středisko dravotní péče. Lékařské ordinace různých oborů.

Poliklinika, zdravotnictví. Cévní poradna, chirurgická ordinace -Doc., MUDr. T.Suchý -ordinanční hodiny-pátek 13-17 hodin -tel.: 495404969.

Praktický lékař stomatologie, zubní lékař, zubař.

Laserové centrum. Centrum estetické dermatologie. Nabídka služeb zahrnuje zákroky prováděné nejnovějšími typy laserů – např. laserová depilace, odstranění kožních výrůstků a znamének, cévních lézí, pigmentací, tetování, jizev, laserový skin resurfacing, rejuvenace či léčba akné.