Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
Středisko dravotní péče. Lékařské ordinace různých oborů.

Poliklinika, zdravotnictví. Cévní poradna, chirurgická ordinace -Doc., MUDr. T.Suchý -ordinanční hodiny-pátek 13-17 hodin -tel.: 495404969.

Praktický lékař stomatologie, zubní lékař, zubař.

Laserové centrum. Centrum estetické dermatologie. Nabídka služeb zahrnuje zákroky prováděné nejnovějšími typy laserů – např. laserová depilace, odstranění kožních výrůstků a znamének, cévních lézí, pigmentací, tetování, jizev, laserový skin resurfacing, rejuvenace či léčba akné.

Dopřejte si odpočinek, zlepšete kondici, zkrášlete tělo a upevněte duševní rovnováhu v lázních Karlovy Vary, Mariánské Lázně, Františkovy Lázně, Teplice, Poděbrady.

Zubní lékař. Pobočka: - Nad Poštou 91, 74775 Velké Heraltice - tel: 553 663 071.

Otorinolaryngolog (diagnostikuje choroby ušní, nosní a krční), privátní lékař.

Nutriční poradna Sanvita Ing. Evy Skubidové vám pomůže k dosažení optimální hmotnosti, vitality a zdraví. Nabízí profesionální výživové poradenství i účinné redukční programy a diety. Sestavuje na míru jídelníčky pro zdravé hubnutí a moderní životní styl, stravovací plány pro celé rodiny a všechny věkové kategorie.

Stomatologická klinika Magicsmile Praha Zubní ordinace Magicsmile poskytuje komplexní stomatologickou péči pro děti i dospělé v Praze. Zubní lékař Igor Jemilev nabízí špičkovou záchovnou a estetickou stomatologii včetně zubní protetiky. Nabízí také ordinační bělení zubů a kvalitní dentální hygienu pro udržení dobrého stavu vašeho chrupu..

Ordinace lékaře specialisty - alergologie. Praktický lékař alergolog pro děti a dorost.

Pánské a dámské kadeřnictví. Manikůra, pedikůra. Masáže, saunování v infrasauně a aromaterapii. Biolampa. Kosmetický laser.

Praktické zubní lékařství. Zdravotnictví. Ordinace: - zubní lékař, stomatolog.

Nabídka léčebné rehabilitace u bolestí zad, po operacích a úrazech, elektroléčba. Pobočky: Rehabilitace Aktiv, s.r.o. Hradec Králové-Moravské Předměstí - Štefánikova (centrála) Rehabilitace Aktiv, s.r.o. Hradec Králové-Věkoše - Akademika Bedrny

Komplexní ambulantní služby v gynekologii a porodnictví.

Zubní lékař, zubař, stomatologie.

Služby: -poradna podpory zdraví a zdravého životního stylu -poradenství při snižování nadváhy -screeningová vyšetření-měření celkového cholesterolu, glukozy, krevního tlaku, tělesného tuku -přednášková činnost -projekty podpory zdraví.

Nemocnice: -anestezioologické resus. odd. -centrální operační sály a centrální sterilizace -dětské odd. -gynekologicko-porodnické odd. -hemodialyzační odd. -chirurgické odd. -interní odd. -kožní odd. -neurologické odd. -oční odd. -odd. klinické biochemie -odd. lékařské mikrobiologie a imunologie -odd. nukleární ...

Činnost: - ambulance pro nemoci kožní a pohlavní

Naše služby: - kadeřnictví - manikúra, pedikúra - kosmetika - masáže.