Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
Český červený kříž. Charitativní a humanitární organizace. Poskytuje zdravotnické, záchranné, sociální a humanitární služby, organizuje a podporuje sociální a zdravotní výchovu mládeže.

Jana Vimmerová provozuje v Opavě solnou jeskyni.

Centrum Sýkorka poskytuje služby biorezonance.

Červený kříž. Centrála: -Thunovská 183/18 118 00 Praha-Malá Strana Telefon: 251 104 111 Fax: 251 104 265 E-mail: info@cck-cr.cz WWW: http://www.cck-cr.cz

Agentura zdravotních sester: - domácí zdravotní péče - podávání léků, aplikace injekcí - odborná rehabilitační péče. Agentura porodních asistentek: - příprava k porodu - péče o matku a dítě po porodu. Baby club Vodníček.

Sport studio: - fitness - sguash - aerobic, zumba - masáže - solárium - vířivka - prodej výživy a doplňků

MUDr. Michael Chmiel provozuje stomatologickou ordinaci.

Ambulance: - odborný lékař kožní pro dospělé a děti. Dermatologie, dermatovenerologie. Sídlo firmy: - Zahradní 1261, Frýdlant nad Ostravicí.

Poradna: -psychiatrie -psychoterapie -zdravý životní styl.

Oční centrum u svatého Mořice s.r.o. provozuje ordinaci oftalmologie.