Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
Speciální škola hubnutí: - hyperproteinová dieta - odbourávání tukových polštářů - diagnostika zdravotního stavu - frekvenční terapie - termoakupresurní masáž.

Služby: - masérské - zdravotní masáže.

Samostatná ordinace lékaře stomatologa.

Gynekologie. Gynekologická ambulance.

Zubní lékař, stomatolog. Zubní ordinace.

Poliklinika. Záchranná služba tel.: 465612954 Obvodní lékaři: - Dr.Křečanová 465676831 - Dr.Malina 465676854 - Dr.Skřiček 465676829 - Dr.Jelínek 465676832 Dětský lékař: - Dr.Hurdesová 465676828 - Dr.Andr 465676850 Zubní-stomatologie: - Dr.Jaslovská 465676818 - Dr.Krčálová 465676824 - Dr.Mareš 465676822 - Dr.Vojtová ...

Pedagogicko-psychologická poradna. Psychologické vyšetření. Výukové problémy: -vývojové poruchy učení -dislexie -disortografie -diskalkulace -grafomotorika -terapie -neurotické obtíže -chování, prospěch -intelekt. Poradenství: -kariérní volba -profesionální orientace -pediatři. Služby učitelům: -dislektické ...

Kadeřnictví. Kosmetika. Masáže.

Zdravotnictví, lékař: -zubní ordinace, stomatologie.

R-centrum vzniklo jako unikátní zařízení relaxačního typu. Poskytujeme: - plavání v bazénu 25m - aquagymnastika - solná jeskyně - sauna. .

Praktický zubní lékař. Stomatologické ordinace.

Svěřte své tělo a mysl péči, která Vám navrátí rovnováhu. Thajské masáže v Praze od profesionálů.

Rehabilitační studio. Rehabilitace, relaxace, masáže, rašelina..