Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
VŠEOBECNÁ ZDRAVOTNÍ PÉČE. Všeobecné zdravotnictví -zajištění zdravotní péče v zahraničí -preventivní prohlídky -očkování -pohotovostní návštěvy u pacientů doma -soukromá zdravotní doprava. SPECIALIZOVANÁ ZDRAVOTNÍ PÉČE -rodinné lékařství -interní lékařství -pediatrie.

Odborný lékař rehabilitace. Provozování rehabilitační praxe.

Služby: -praktický zubní lékař, stomatolog.

Zdravotnické zařízení. Lékaři: - Kardiologie: - MUDr. Roman Štípal, CSc. - MUDr. Vladimír Srp - MUDr. Vladimír Kaučák - Gastroenterologie: - MUDr. Jaroslav Orlík - Neurologie: - MUDr. Michal Bar, Ph.D - Prim. MUDr. Daniel Václavík - Urologie: - MUDr. Ivo Odstrčil - Revmatologie: - MUDr. Mojmír Šugárek - Praktický ...

Domov sociálních služeb. Domov pro osoby se zdravotním postižením .

Výživové poradenství Brandýs nad Labem a Praha východ. Pomoc při hubnutí, dodržování zdravého životního stylu, udržení zdraví do vysokého věku.

Služby: - neinvazivní liposukce - kavitace - odstraňování celulitidy SPM Vacu Press - lymfodrenáž - masáže: lávové kameny, čokoláda, med, balijská, energetizační, aroma, klasická, - masáže dekoltu a obličeje, kosmetika Gernetic - vibrační plošina FITVIBE s trenérem - individuální cvičební programy: zdravotní, hubnoucí, cvičení ...

Specializovaná ambulantní zdravotní péče. Odborný lékař, specialista, ambulance: - interní, internista - nefrologická, nefrologie - ultrazvuková diagnostika - radiodiagnostika.

Gynekologická ordinace. Odborný lékař: - ženský, gynekolog.

Odborné lékařské konzultace Preventivní vyšetření rakoviny kůže Laserové zákroky Kosmetologie Estetická medicína. LASEROVÉ ZÁKROKY Estetika obličeje a těla.

Komplexní stomatologické služby. Estetická a záchovná stomatologie, zubní implantáty, dentální hygiena, bělení zubů, ortodoncie – rovnátka pro děti i dospělé, parodontologie, stomatochirurgie.

Ortopedická a úrazová ambulance.