Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Kožní ordinace Ordinace: Komenského, Česká Skalice 55203 Manželů Burdychových, Červený Kostelec 54941 Pulická, Dobruška 51801

Soukromé zdravotnické zařízení. ANDROGEOS poskytuje komplexní urologickou a andrologickou péči. Co nabízíme? - individuální, nadstandardní a diskrétní přístup ke každému klientovi - vysokou odbornost vyšetření i léčby v oborech urologie a andrologie - informace o urologických a andrologických onemocněních na našich internetových stránkách - ...

Estetická stomatologie -komplexní stomatologické vyšetření -profesionální dentální hygiena -zubní rentgen .

Odborný lékař chirurgie a mamologie. Ordinace, ambulance: - chirurgická.

Kraniosakrální biodynamika je jemný a neivnazivní způsob odstraňování fyzických, psychických i emocionálních bloků. Odstraňuje bolesti, podporuje zdraví, pomáhá při odstraňování traumat, stresů, nespavosti, atd. Léčba traumat-Kraniosakrální biodynamika

Plastická operace cz vám poskytne veškeré informace o možnostech plastické i neinvazivní chirurgie, tedy druhy, ceny, ordinace a kliniky. Plastické operace prsou, nosu, břicha, očních víček, obličeje, facelifting, odstranění vrásek, liposukce .

Manželská a psychologická poradna Praha. Psycholog Rataj v Praze. Profesionální služby psychologického poradenství, individuální či párové psychoterapie. Semináře o partnerských vztazích. Jak zvládnout rozchod, manželskou krizi, nevěru, hádky či ztrátu partnera. Léčba nespavosti, deprese, úzkostných a fobických stavů, závislostí a ...

Kožní ordinace - dermatologie - venerologie

Klinika - nestátní zdravotnické zařízení. Ambulance praktického lékaře. Rehabilitační centrum. Lékař pro rehabilitační a fyzikální medicínu. Individuální léčebná tělesná výchova. Elektroléčba, mag­netoterapie, te­ploléčba. Vodoléčba.

Ordinace praktického zubního lékaře. Stomatologická ambulance.