Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Kožní lékař, dermatologie. Dermatovenerologie. Ordinace: - venerologie.

Výroba: Doplňky stravy Dietologická poradna Společnost UROCONT s.r.o. se zabývá výrobou, distribucí, prodejem a marketingem farmaceutik.

Sportovně-relaxační centrum: - aerobic - step aerobic - p-class - body styling - power yoga - pilates - spinning - badminton - masáže - solárium. Masáže: - klasická - relaxační - sportovní - zdravotní - alternativní masážní postupy - reflexní terapie.

Thajská masáž je tisíc let staré léčitelské umění původně provozované výhradně mistry v thajských chrámech. Při této masáži je klient na rozdíl od evropské masáže oblečen. Podstatou thajské masáže je znalost energetických drah v těle (meridiánů) a reflexivních bodů na nich umístěných. Masér tyto body protlačuje palci, patou, koleny, předloktím ...

Služby: - masáže, masérské a regenerační. Oprava, montáž, revize: - elektrozařízení - elektrospotřebiče, spotřebiče - elektrorozvaděče, rozvaděče. Obchodní činnost.

Služby: -sanatorium plastické a estetické chirurgie -estetické operace -operace odstálých boltců -operace horních a dolních víček -operace nosu -operace obličeje, čela, krku -modelační operace pokleslých prsů -zmenšování a modelační operace velkých prsů -zvětšovací operace prsů -operace převisů břicha -úpravy ...

Kyslíko-ozonová terapie - léčení ozónem: -inhalace ozonu. Výroba, instalace, opravy, servis: -ozonove elektrické přístroje. Výroba, prodej: -kosmetika pro posílení regenerační schopnosti tkáně.

Naše studio pomůže Váš problém řešit a nabízí komplex produktů k dosažení životní rovnováhy. Péče v oblasti: - výklad z karet - regulace váhy a formování postavy - cílené výživy pro ženy a muže i v pokročilém věku, činnost srdce, zažívací ústrojí, imunitní systém, energie a fitnes, sportovní výživa - osobní péče - výrobky pro vnější ...

Odborný lékař kožní. Ordinace: - dermatologie. Dermatovenerologická ambulance.

Praktický lékař a urolog. Ordinace: Týnec nad Labem Bezručova 98 tel.: 321 781 234

Ortopedická ambulance. Ortopedie.

Soukromá klinika plastické, estetické a korektivní chirurgie. Klinika se specializuje na zejména kosmetické operace a chirurgii ruky. Mimo to se na klinice operují též křečové žíly, břišní kýly, poúrazové stavy v oblasti obličeje. Díky této všestrannosti toto pracoviště může pro pacienta vyřešit několik problémů najednou, a to nejen ...

Nabízíme Vám jak teoretické znalosti, tak i praktické, žitelné návody zdravého životního stylu. Návody, které budete schopni realizovat ve svém každodenním životě.

Odborný lékař neurologie. EMG, EEG, EP laboratoř. Neurosonologická laboratoř. Kostní sonodenzitometrie. Manipulace páteře. Reflexní léčba - obstřiky kořenové - sonograficky navigované, akupunktura. Soudní znalec pro neurologii i dětskou neurologii.

Lékař-alergologie. Dětská alergologie. Alergologicko-imunologická ambulance pro děti.

Odborný lékař kožní. Kožní ambulance. Ambulance pro nemoci kožní a pohlavní. Ordinace dermatologie.