Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
Odborný lékař oční. Odborná oční ambulance pro děti a dospělé. Poskytnutí oftalmologické péče (oftalmologie).

Kosmetika. Nejúčinější způsob hloubkového čištění a omlazení pleti laserovým paprskem s gelem Lasocare. Relaxační masáže celého těla.

Odborná fytoterapeutka: -zdravotní sestra, 25 let praxe chirurgie -absolventka vysoké školy Univerzity Karlovy farmaceutické fakulty, odbor léčivé rostliny (farmaceutická botanika, farkognostie).

Služby: - stomatologie, zubní ordinace

Zdravotnictví: -privátní lékař v oboru ortopedie, traumatologie, chirurgie -ortopedická, traumatologická a chirurgická ambulance. Ordinační hodiny: -po 7.30-15.30 -st 11.30-15.30 -čt 7.30-15.30 -pá 7.30-12.00.

Zdravotnictví: -psychologická poradna, ordinace pro mladistvé, dospělé -klinická psychologie.

Zdravotnictví: -zubní lékař, zubař -stomatologická ordinace, stomatologie.

Zdravotnictví: -stomatologická ordinace, stomatologie -zubní lékařka, zubařka.

Masáže: - masáž lávovými kameny ( HOT STONES ), - havajská masáž Lomi - Lomi, - medová masáž, - klasická, rekondiční a sportovní masáž, - relaxační masáž, - reflexní masáž plošek nohou, - kokosová masáž.

Zdravotnictví: -stomatologická ordinace, stomatologie. -zubní lékařka, zubařka.