Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Kosmetické studio: -péče o pleť -péče o ruce -ultrazvukové čištění pleti -iontoforéza -hloubková výživa pleti -epilace voskem, cukrovou pastou -modeláž nehtů -trvalé lakování nehtů -manikúra -chemický peeling -masáže těla -vakuová podtlaková masáž

Ubytování - bezbariérové pokoje pouze pro pacienty centra Školicí fyzioterapeutické centrum - ambulantní rehabilitační pracoviště - zaměření na pacienty s míšní lézí a dětskou mozkovou obrnou DMO Poskytují - poradenství

ReGENerační studio provádí kraniosakrální terapie, celostní lymfatické masáže, poradenství pro děti a dospělé.

Hotelový komplex PECR poskytuje ubytování v hotelech Pecr Well**** a Pecr Deep**** v centru Pece pod Sněžkou a nabízí vysoký standard ubytování a služeb. Hotely Pecr Well a Pecr Deep patří díky své architektuře mezi nejmodernější hotely v Krkonoších. Na střeše hotelu Pecr Well naleznete jedinečné wellness & SPA. V obou hotelích se nachází ...

Ubytovací kapacita celkem 23 pokojů - 18 dvoulůžkových, 2 jednolůžkové, 2 apartmány a 1 luxusní apartmá s vířivou vanou uprostřed. Solná jeskyně pro 17 osob.

Dětské centrum komplexní péče SANATORIUM DEMOSTHENES s.r.o. je nestátní zdravotnické a předškolní zařízení určené pro děti s rizikovým vývojem, jako je například opožděný vývoj pohybu, řeči nebo již se stanovenou diagnozou vývojových poruch. Poskytujeme rovněž poradenství pro rodiče, kteří si nejsou jisti vývojem nebo výchovou svého dítěte. ...

Klidné a stylové ubytování v Hotelu nedaleko Prostějova. Hotel disponuje dvanácti dvoulůžkovými pokoji a apartmánem s vlastní vířivkou. Prostředí hotelu je vhodné pro konání kongresů, svateb, oslav. Součástí hotelu je i restaurace. Možnost masáže přímo v hotelu na základě předchozí objednávky.

Bylinář a diagnostik Kamil Duraj. Bylinka-Kamil Duraj je eshop 53leteho léčitelé z Petrova nad Desnou u Šumperka. Kromě kamenného bylinařství, které provozuje v Šumperku na ulici M.R.Štefánika 8 je znám především jako diagnostik tělesného u duševního zdraví. Jeho poradny jsou umístěny v Praze, Ostravě, Brně, Zlíně a Šumperku. Zájem o jeho ...

Ing. Dalimila Švihálková Mirčevská se zaměřuje na tradiční čínskou medicínu a fyzioterapie a poskytuje kurzy a služby v oblasti účetnictví a ekonomie.

EXCLUSIA s.r.o. se zaměřuje na zajištění lékařské péče, rehabilitací, financí, pojištění a právní ochrany pro sportovce.

Masérské služby s.r.o. provádí klasické i sportovní masáže, reflexní terapie plosek nohou a využívá lávové kameny a baňkování.

Elimat investment s.r.o. provozuje Platan Clinique a zaměřuje se na plastickou a estetickou chirurgii, dermatologii a vlasovou poradnu.

Lékařské centrum. Obory: - ortopedie - rehabilitace - podiatrie - fyzioterapie - kardiologie - angiologie - sportovní medicína

Společnost LOGOFON s.r.o. zajišťuje logopedickou ambulanci pro děti i dospělé.

Společnost Revimex pro s.r.o. provozuje revmatologickou ambulanci v Karviné.

Společnost DZS Körner, s.r.o. zajišťuje přepravu pacientů sanitními vozy.

Zubní péče Výroba lékařských a dentálních nástrojů a potřeb Specializovaná ambulantní zdravotní péče

Služby - uvolňování a zaléčování traumat, stresů a fóbií - zaléčování úzkostných a panických stavů.

Služby - kadeřnictví - kosmetika - masáže - manikúra, pedikúra.