Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Praktický lékař pro dospělé. Kožní poradenství. Vyšetřování pigmentových projevů na kůži s pomocí digitální dermatoskopie.

Společnost KARDIOKRI s.r.o. provozuje ordinaci kardiologie.

Interní a kardiologická ambulance. Další ordinace Vítězná 173/1A Litovel tel. 585 154 638

Rehabilitace: - uvolňovací cvičení - kondiční cvičení na posilovacích strojích - vodoléčba, minerální a vířivé koupele, skotské střiky - sauna - rekondiční masáže - regenerace - masáže.

Společnost FiNeli DENT s. r. o. zajišťuje provozuje ordinaci zubného lékaře a dentální hyginistky.

Ordinace, služby: - plastická chirurgie Ordinace v Kopřivnici Kadláčkova 894/17

ORTODONCIE Rošková s.r.o. provozuje ambulanci ortodoncie.

Paní doktorka MUDr. Valeria Puciová je odborníkem v oblasti stomatologie. Specializuje se na obor záchovné stomatologie a ortodoncie. V naší ordinaci standardně zajišťujeme základní zubní ošetření, enddontickou léčbu a zubní výplně. V rámci nadstandardních služeb provádíme dentální hygienu a bělení zubů. Naleznete nás na adrese Divadelní 359/12, ...

Společnost Rehabilitační centrum FyzioHelp s.r.o. jako soukromé zdravotní středisko, se specializuje na ortopedickou, neurologickou, gynekologickou a sportovní problematiku.

Zdravotnické zařízení, obor dermavenerologie se specializací lymfologie Specializace na komplexní léčbu lymfedému, který vzniká v lymfatickém systému. Pomáháme pacientům, které trápí problém dlouhodobých otoků projevujících se jak na horních, tak i dolních končetinách, ať už po onkologických či chirurgických zákrocích, po úrazech, popř. ...

Chirurgická ordinace. Pracovní doba: Po - 8-18 Út - jen objednávky St - 8-18 Čt - 14-18 Pá - jen objednávky.

Naše nestátní rehabilitační centrum, dříve známé pod názvem rehabilitace JABLONEX, Rehabilitace Václav Křížek a od ledna 2018 EurekoFyzio, s.r.o., vám nabízí kompletní ambulantní služby v oboru fyzioterapie a léčebné rehabilitace.

Termální lázně Velké Losiny jsou nejstarší moravské termální lázně. Jsou zasazeny do rozsáhlého lesoparku se vzrostlými stromy a vzácnými dřevinami. Nabízí léčbu přírodními termálními sirnými prameny, které vyvěrají na tektonickém styku Keprnické a Desenské klenby. Teplota vody je 36 – 37 °C a odpovídá hloubce jejího tvoření kolem 1000 m. Jedná se ...

Logopedie Český Těšín s.r.o. provozuje logopedickou ordinaci.

Gynekologická ambulance: - diagnostika a léčba močových potíží žen - dětská gynekologie.

Společnost NeuroCarePlus, s.r.o. provozuje neurologickou ordinaci.

Společnost DERMATIS AR s.r.o. je centrum pro kožní choroby, estetickou medicínu a nadstandardní kosmetickou péči.

Společnost OČNÍ JEČMÍNKOVÁ s.r.o. provozuje odbornou oční ambulanci.

Společnost Kozák-Dental s.r.o. provozuje estetickou stomatologii.