Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Diabetologie. Odborný lékař diabetolog. Diabetologická ordinace (ambulance). Rozsah péče: - diagnostika diabetu - úvodní výuka při záchytu diabetu - dlouhodobé sledování zdravotního stavu.

Praktický lékař pro dospělé. Ordinace: - obvodní lékař. Péče: - ošetření akutních stavů, zajištění návaznosti na odborná pracoviště a nemocniční oddělení - preventivní péče, očkování - EKG vyšetření, laboratorní diagnostika, stanovení hladiny cukru v krvi, sedimentace, orientační vyšetření moče - poradenství v oblasti stravování, ...

Marko Trading, s.r.o. provozuje: Autobazar - prodej a dovoz ojetých automobilů všech značek včetně kompletního servisu (dovoz, STK+ME, pojištění, přihlášení) - výkup vozů za hotové i na protiúčet Autopůjčovna - půjčovna osobních vozů, dodávek, mikrobusů - 9 místných, obytných vozidel - přívěsů od 750 kg- 2000 kg celkové hmotnosti - ...

Společnost Remidental s.r.o. provozuje ordinaci zubního lékaře.

Rehabilitace KoJa, MUDr. Eva Koudelková s.r.o. poskytuje profesionální péči v oboru léčebné rehabilitace. Nabízíme individuální fyzioterapii, skupinová rehabilitační cvičení, léčbu funkčních poruch pohybového aparátu, kineziologické tejpování i masáže celého těla. Rehabilitace jsou vedeny zkušenými terapeuty kteří Vám pomohou získat správné ...

Společnost Studio Zuzana, s.r.o. poskytuje rehabilitační služby.

Společnost Medica zdravotní péče, s.r.o. provozuje mobilní hospic, služby domácí péče, podporuje vzdělávání a další aktivity v sociálních službách.

Toplaser: - laserové pracoviště - odstraňování znamének - laserová epilace - neinvazivní liposukce. Zdravotnictví: - dermatologická a dermatovenerologická ambulance, dermatovenerologie - kožní lékařka.

FyzioActive, s.r.o. poskytuje vysoce specializovanou péči v oblasti fyzioterapie. Zaměřujeme se na odborná vyšetření, léčbu a prevenci širokého spektra poruch pohybového aparátu u dospělých a dětí. V rámci fyzioterapie využíváme velké množství nejrůznějších technik a metod, které respektují neurofyziologické aspekty lidského pohybu a lidského ...

Agentura domácí péče: - zdravotní ošetřovatelská domácí péče - péče o těhotné - lymfodrenáže - léčebné, zdravotní a kosmetické - masáže - klasické, zdravotní, těhotenské - nastřelování náušnic

Zdravotnické centrum: - praktický lékař - diabetologický lékař, internista - diabetolog - dermatovenerologický lékař - gynekologický a stomalogický lékař - ultrazvuk - RTG - lékárna - kožní - psychiatrie - zubní - ORL - neurologie - velká laboratoř.

Sportovní hala, Na Lapači 247, 755 01 Vsetín Tel.: 734 522 286 - palubová podlaha o rozměrech 43 x 22m, tribuna pro 100 diváků a galerie - pronájem palubovky - většina míčových sportů a skupinová cvičení - samostatné uzamykatelné šatny se zázemím - dostatečné množství parkovacích míst Zimní stadion, Na Lapači 394, 755 01 ...

Podologie Luhačovice. Podologické služby jsou určené pro dospělé, děti i sportovce. Komplexní péče o chodidla. Výroba ortopedických stélek.

Společnost PSOR-DERM s.r.o. provozuje kožní ambulanci v Havířově.

Neurologická ambulance a Spánková poradna INSPAMED, s.r.o. se zabývá diagnostikou a léčbou poruch spánku a bdění.

Společnost GEM Dent, s.r.o. provozuje ordinaci zubního lékaře - MUDr. Miloš Golian, zubař, parodontolog, stomatolog

Zdravotní dopravní služba. Doprava raněných a nemocných.

Ambulantní a zubní zdravotní péče. Specializovaná ambulantní zdravotní péče - obor gynekologie a porodnictví.