Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
Společnost Zett-Smile s.r.o. provozuje zubní ordinaci.

Zdravotní centrum Halmedic, s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře, zubního lékaře. Mimoto se v budově nachází kadeřnictví, kavárna, fyzioterapeut, kosmetické a masážní studio aj.

Zubní ordinace, stomatologie. Zubní hygiena. Pobočka Ostrava - Sokolská tř. 2587/81, Ostrava - tel. 722 367 815. Pobočka Frýdlant nad Ostravicí - adresa: Hlavní 88, Frýdlant nad Ostravicí - tel. 722 367 814.

Individuální fyzioterapie a masáže. Ruční lymfatické masáže. Termín bez dlouhé čekací doby a časového limitu.

Masáže s použitím čistě přírodních kvalitních olejů. Masáže: - relaxační, rekondiční - lávovými kameny. - sportovní.

DomA - domácí asistence, z.s. je poskytovatel terénních sociálních služeb: - pečovatelské služby pro seniory a osoby tělesně postižené - službu osobní asistence pro mladší a starší seniory a osoby tělesně postižené - rozvoz obědů do domácností našich uživatelů, do škol a školek - základní sociální poradenství v oblasti žádostí o Příspěvky na ...

Rehabilitace Níké, s.r.o. provozuje rehabilitační a ortopedické služby.

Společnost Js-gynam, s.r.o. provozuje gynekologickou ordinaci v Havířově.

MUDr. Jan Rohel je zunbí lékař - praktické zubní lékařství, parodontologie, mukogingivální chirurgie, implantologie, protetika

Family poradna: - privátní manželská a rodinná poradna: - manželské a vztahové problémy - vztahy s dospívajícími dětmi - hendikepované děti a dopad na rodinu a manželství - složité životní situace - závislosti blízké osoby - poradenství pro osobní růst.

MDDr. Michal Jantač provozuje soukromou zubní ordinaci.

MUDr. Martina Majnušová provozuje stomatologické centrum - zubní péče včetně dentální hygieny.

Soukromá endokrinologická ambulance. Lékař endokrinologie. Vyšetření poruch metabolismu, štítné žlázy, osteoporózy.

Mgr. Kamil Zapletal poskytuje fyzioterapeutické služby.

Mgr. Radek Eliáš poskytuje domácí rehabilitační péči v Olomouci.

Mgr. Vladimíra Ptašniková poskytuje psychoterapeutické služby, psychoterapii individuální, psychodiagnostiku osobnosti, psychologickou konzultaci a pomoc při krizové situaci, partnerskou terapie, supervizi.

MUDr. Martin Petzel provozuje gynekologickoporodnickou ambulanci.