Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
Nestátní, soukromé zdravotní zařízení: -oddělení nukleární medicíny.

Kompletní gynekologicko porodnická péče -edukace -prevence -diagnostika -léčba. Porodnická ultrazvuková diagnostika. Diagnostika a léčba poruch udržení moči. Diagnostika a léčba neplodnosti.

Rehabilitace Vita s.r.o. se zaměřuje na fyzioterapie a rehabilitace pro děti a dospělé.

MUDr. Eva Jursová provozuje ordinaci praktického zubního lékaře. Nabízíme milý a vstřícný přístup pro všechny. V naší ordinaci praktické zubní lékařky pro děti a dospělé poskytujeme preventivní a následnou léčebnou péči. Provádíme bělení zubů. Díky vstřícnému jednání a citlivému přístupu zvládáme péči o chrup i malých dětí. Pokud stále hledáte ...

Helena Šišmová provozuje logopedickou ambulanci.

Rehabilitační lékař. Další ordinace: - Bruntálská 129, Bruntál, tel. 554582250.

Společnost ORTHOMA s.r.o. provozuje ortopedickou ambulanci.

Specializovaná ambulantní zdravotní péče

Služby - chirurgická ambulance - urologická ambulance

NVK - FYZIO s.r.o. se zaměřuje na fyzioterapie a diagnostiku a léčbu poruch pohybového aparátu.

Společnost EliteFyzio s.r.o. provozuje ordinaci praktického a zubního lékaře.

Soukromá stomatologická klinika. Zdravotnictví: -Protetika: -můstky bezkovová keramika, keramika podložená zlatoplatinou, metalokeramika -protézy všechny druhy protéz -korunky, keramika podložená zlatoplatinou, metalokeramika -Konzervační stomatologie: -kompozitní výplně -porc. fasety tenká keramická vrstva pokrývající ...

Společnost EliteFyzio s.r.o. poskytuje fyzioterapeutické služby.

Ambulantní a zubní zdravotní péče Činnosti pro osobní a fyzickou pohodu

Obory. - gynekologie, porodnictví - dermatovenerologie. Ambulance: - porodnicko-gynekologická - kožní, dermatovenerologická.

GYNPART s.r.o. provozuje gynekologickou ordinaci pro dospělé i děti.

POLCHIR s.r.o. provozuje chirurgickou ambulanci a zaměřuje se na léčbu akutních i chronických chirurgických onemocnění.

B smile s.r.o. provozuje ordinaci stomatologie, dentální hygieny a s tím souvisejících služeb.