Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. ANNA DOLÁKOVÁ s.r.o. provozuje psychiatrickou ordinaci a zaměřuje se na duševní onemocnění.

Společnost PEDIATR MOHELNICE s.r.o. provozuje kardiologickou ambulanci.

Rehabilitace Vital s.r.o. provozuje ordinaci fyzioterapie a rehabilitace.

Poskytuje - lékářská péče. Pracovně lékařské služby, závodní preventivní péče, dohled na pracovištích, provádění preventivních prohlídek, posuzování zdravotní způsobilosti k práci, ochrana zdraví při práci, školení v poskytování první pomoci, pravidelný dohled na pracovištích a nad výkonem práce. Všechny činnosti jsou přizpůsobeny potřebám ...

KARDIO GRÉZL s.r.o. provozuje kardiologickou ambulanci.

Společnost Dentální studio KPD s.r.o. provozuje zubní ordinaci.

BelleMED s.r.o. provozuje kliniku plastické chirurgie.

Společnost DENTO - STOMA Olomouc s.r.o. provozuje zubní ordinaci.

Soukromá zdravotní doprava Luďka Šímy s.r.o. se zaměřuje na poskytování domácí péče a soukromé zdravotní dopravy.

HELMED s.r.o. provozuje ordinaci dentální hygieny a provádí bělení zubů.

UnikaCentrum, z.ú. je nestátní nezisková společnost, která pomáhá lidem se zrakovým postižením, duševním onemocněním a seniorům v okrese Karviná. Společnost provozuje sociální služby, dále sociální podnikání v oblasti masérských služeb v Karviné i Havířově, individuální specializovanou dopravu ad. Komu společnost pomáhá Společnost své ...

Zdravotnictví: - stomatologická ambulance, stomatologie - ordinace zubního lékaře.

DS Magura s.r.o. provozuje ordinaci stomatologie a dentální hygieny.

Společnost CHLOUPEK - DENT s.r.o. provozuje stomatologickou ordinaci.

Ordinace, služby: - klinická psychologie - psychodiagnostika - krizová intervence - psychoterapie

Služby: -odborná zdravotní péče nemocní propuštění z nemocnice rehabilitace elektroléčba péče o diabetiky podávání léků (včetně injekcí) péče o nepohyblivé pacienty psychoterapeutické rozhovory -půjčování rehabilitační pomůcky a přístroje -nemocniční lůžka -zábrany -hrazdy -chodítka ...

Společnost Urox Czech, s.r.o. provozuje urologickou ambulanci.

MUDr. Miloš Albrecht, chirurgická ambulance s.r.o. poskytuje zdravotnické služby v oblasti chirurgie a diagnostiky zažívacího traktu.

Zubní klinika. Zdravotnictví: - zubní lékař - stomatologie - implantologie - keramické náhrady.

REHABILITACE MUDr. DANA MIKULČÁKOVÁ s.r.o. se zaměřuje na rehabilitace, fyzioterapie a diagnostiku a léčbu poruch pohybového aparátu.

Samostatná ordinace PL - gynekologa Ordinace Slušovice: - Vítězství 101, Slušovice 763 15 úterý 7-13.