Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Regresní a Bachovy květové terapie Výživové poradenstvíanalýzy a diagnostika - složení těla

přerušení od 01.06.2015 do 31.05.2020 Relaxační centrum. Služby: -masáže -masáž lávovými kameny -výuka kojeneckých masáží.

Psychoterapie - psychologické poradenství

Infrasauna oblek Výživové poradenství - zhotovení jídelníčku - program na hubnutí a odstranění celulitidy Klasické, relaxační a regenerační masáže - cvičení na strojích vacuSHAPE

Masérské, rekondiční a regenerační služby.

Masáže: -klasické, sportovní, rekondiční

Masáže - aroma - hot - stones lávovými kameny - čínské energetické - medové - thajské - lymfatické - rekondiční - anticelulitidové - reflexní

Výklady z karet - numerologie REIKI Masáže - klasické - medovéprovád - baňkování

Masáže sportovní, reflexní, klasická.

Kosmetický salón, studio. Styling služby pro ženy a muže. Nabídka služeb: Lymfodrenáž-podtlakové masáže:(bezbolestná metoda) -úbytek až 6 cm ze stehen bříška + krásný zadeček. -odstranění celulitídy, křečových žil a otoků, otoky nohou, nohy. Proměny vizáže: -kompletní poradenství s realizací (barvy, střihy vlasů, barevná typologie, ...

Poradenství a nabídka programu redukce váhy. od 01.11.2014 do 31.10.2015

Přírodní uzdravující metoda: - odstraňuje toxiny z těla - uvolňuje zablokovanou energii - vede k harmonii na mnoha úrovních - vyrovnává po stránce fyzické i psychické.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem:od 01.03.2015 do 31.05.2015 Služby: -rehabilitace, masáž -léčba celulitidy -zeštíhlovací procedura přístrojem Smooth Shapes System (R) -dynamický laser, světelná LED energie kombinovaná s podtlakovou mechanickou masáží v aplikační hlavici Photomology (R) -dlouhodobé odstranění příznaků ...

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 01.01.2013 do 01.01.2018 Masáže klasické, medové, aroma - baňkování - reiki - masáže zad, šijí, horních končetin, břicha

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 29.08.2014 do 31.08.2019 Prodej přírodní kosmetiky.

Salon Angel Kadeřnictví, kadeřnické služby. Prodlužování vlasů. Kosmetika, kosmetické služby. Masáže, masérské služby. Nehtová modeláž. Pedikúra. Manikúra. Permanentní make-up.

Léčebná terapie hudbou a zpěvem, tancem, energetizace organismu, masáže reiki, harmonizace čaker. Relaxace. Výuky hry na klavír - děti i dospělí. Poradenství v oblasti rozvoje osobnosti, numerologie.

přerušení: od: 8.7.2013 Poradna alternativní terapie: -detoxikační medicína podle MUDr. Jonáše -zátěž organismu -chronické civilizační nemoci -detoxikační přípravky -celostní medicína - rozhovor s MUDr. Jonášem -detoxikace a děti -automatická kresba -preventivní detoxikace - jak objednat detoxikační balíčky.

přerušení: od: 31.5.2012 Solná jeskyně: -originální metoda využití výjimečných účinků soli -účinky solné jeskyně bez využití jakýchkoliv chemických přísad -součástí jeskyně 2 solné vodopády se solí z Mrtvého moře -vlhost ovzduší jeskyně 60-70.

Wellness club. Wellness služby: - římské lázně: - sauna - finská, parní, whirlpool - vířivka - solná sauna. Bar. Možnost pronájmu celého wellness klubu pro uzavřenou společnost.

přerušení: od: 1.10.2010 Masáže.

přerušení: od: 2.7.2012. Služby: -léčivé účinky soli na lidský organismus -zbavení organismu škodlivých látek -relaxace.