Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
datum zániku: 30.11.2013. Neurologická ambulance.

Stomatologická ordinace - zubní lékař.

datum zániku: 31.12.2010. Stomatologická (zubní) laboratoř.

datum zániku: 31.1.2010. Zubní lékař, stomatologie.

Rehabilitační studio. Exkluzivní salon Tarani. Masáže. Lymfatické masáže. Termické akupresurní masáže. Baňkování. Masáže lávovými kameny. Procedura - Ajurvédská celotělová terapie Tarani. Kosmetické ošetření pleti.

Pneumologická a interní ambulance

Lázně města Brna, p.o. - provozovna Rašínova

Lázně města Brna -provozovna Kopečná -vodoléčebné koupele -perličková a vířivá koupel s přísadami -vířivé koupele končetin -ruční a podvodní masáže -parní oddělení (skotské střiky) masáže

Odborná ambulance: - sexuologie - urologie - akupunktura - homeopatie.

Biochemická a hematologická laboratoř: -tel:518344445, 518343196 -vyšetření krve, krev, plazma, plazmy, moči (moče), mozkomíšního moku, potu a jiný biologický materiál -používáme biochemické, hematologické, analytické, imunochemické a mikroskopické metody -vyšetření využíváno i veterinárními lékaři pro zvířecí klientelu ...

provoz masážního studia byl ke dni 10.9.2012 ukončen. Pedikúra Masáže - klasické - sportovní - lymfatické - relaxační - plosky nohy - medové.