Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
Provádí: - indické zábaly proti celulitidě - kosmetika pro krásu (indické produkty) - omlazovací obličejová procedura - odstraňování migrén indickým způsobem - pulsová diagnostika - indické procedury na hubnutí - indické masáže AYURUEDA - léčebné masáže hlavy, zad, těla, ramenou, chodidel, kloubové masáže Terapeuiti ze SRÍ LANKY.

Studio HeRa: -wellness, fitness -školení pilates, kurzy pilates -cvičení -cvičení na přístroji reformer V2 Max Plus -multifunkční stabilizační "židle" s pedály -cvičení korektor páteře -Arc Barrel ideální pro zvýšení či snížení náročnosti Matwork -Edge hustá pěna trojúhelník -příprava maminek k porodu, cvičení v ...

Stomatologie. Zubní lékař.

Privátní klinika estetické medicíny: Služby: -plastická chirurgie: -botox -browlift -face-lift -gluteální implantát -injekční lipolýza -korekce jizev a tetováže -liposukce -nos -obličejové augmentace -odstranění metliček -operace prsou, mastopexe -transplantace vlasů -uši -venter ...

Masáže klasické, medové, anticelulitidové - masáž lávovými kameny - čokoládové a skořicové zábaly - indická masáž hlavy

Poskytujeme zdravotní péči a akreditované kurzy.

Soukromá stomatologická ordinace: -zubní lékař -stomatolog -ústní, čelistní a obličejová chirurgie.

Sauna komfort klub. Saunování. Finská sauna, saunování pro skupiny, rodinné, s dětimi. Ochlazovaci bazén, sprcha. Bar, wifi.

Fyzioterapie, rehabilitace: -kineziologický rozbor -pasivní cvičení, mobilizace, techniky měkkých tkání, PIR -aktivní cvičení, reflexní cvičení dle metodik -cvičení na neurofyziologickém podkladě -cvičení v uzavřených kinetických řetězcích na Terapi Masteru -nácvik lokomoce, chůze, úseč -posilování -pro děti a dorost cvičení VDT, ...

vedeno jako Kontaktela, s.r.o. Oční ordinace.

Fitness centrum. Individuální a skupinové cvičení. Vibrační plošina. Břišní pekáč. Lymfomasáže. Redukce váhy, výživové poradenství.