Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
DentOff Collinova s.r.o. je moderní zubní ordinace v Hradci Králové. Poskytuje komplexní stomatologické služby, včetně dentální hygieny, extrakcí, bělení zubů a implantátů.

Kosmetický salon IN: Vaše oáza krásy a relaxace v srdci Kutné Hory. Vítejte v Kosmetickém salonu IN, kde se každý váš okamžik promění v nezapomenutelný zážitek plný péče a pohody. Nacházíme se na adrese Štefánikova 52 v malebné Kutné Hoře a nabízíme široké spektrum služeb, které vám pomohou cítit se a vypadat skvěle. Exkluzivní ošetření ...

MUDr. Jiří Tomečka se zaměřuje na plastickou, estetickou a rekonstrukční chirurgii.

V srdci malebných Poděbrad se nachází skvost, který nabízí nejen služby kadeřnictví a kosmetiky, ale i útočiště pro všechny, kteří hledají relaxaci a regeneraci. Špalíček Poděbrady s.r.o. je místem, kde se snoubí profesionalita, kreativita a individuální přístup s klidným a příjemným prostředím. Kadeřnictví s duší umělce V kadeřnictví Špalíček ...

Hotel Nutrend World – Luxus a Pohodlí v Srdci Olomouce. Objevte oázu klidu a elegance v samém srdci historické Olomouce. Vítejte v Hotelu Nutrend World, který se nachází na adrese Chválkovice 604. U nás se spojuje prvotřídní ubytování, vynikající gastronomie a jedinečné wellness zážitky, abychom vám nabídli nezapomenutelný pobyt. Moderní ...

Odborný lékař ortopedie (ortoped). Privátní ortopedická ambulance. Léčba akustickou rázovou vlnou: - tenisové a oštěpařské (golfové) lokty - ostruhy patní kosti - záněty Achillovy šlachy - syndromy bolestivého a zmrzlého ramene - záněty patelárního vazu tzv. skokanské koleno - tzv. lupavý palec - záněty šlach a tíhových váčků vč. ...

Radka Drobná je diplomovaná nutriční terapeutka a výživová poradkyně. Pomáhá dětem i dospělým s úpravou stravovacích návyků a jídelníčku, včetně případů se zdravotními omezeními.

REHABILITACE BEZ HRANIC s. r. o. poskytuje komplexní rehabilitační služby. Specializují se na úlevu od bolesti pohybového aparátu, návrat do běžného života a sportu.

ZUBY DÁSNĚ s.r.o. je stomatologické centrum v Hradci Králové. Specializují se na prevenci, dentální hygienu, záchovnou stomatologii, parodontologii, endodoncii, protetiku a chirurgii.

Wellness penzion. Ubytování: - apartmány pro 4 – 6 osob se samostatným sociálním zařízením - luxusní apartmány pro 2-4 osoby. Wellness: - hydromasážní whirpool - finská sauna nebo bylinková sauna - infrasauna - zážitková sprcha - Kneippův chodník. Bowling Pronájem: - hřiště na volejbal, nohejbal a malou kopanou - ...

Společnost Rehamedica Hodonín s.r.o. provozuje fyzioterapii v Hodoníně.

Sociální péče Zdislava Veselí, z.ú. je zapsaný ústav, který se od roku 1994 věnuje poskytování sociálních a zdravotnických služeb obyvatelům Veselí nad Moravou, Strážnice, Velké nad Veličkou a přilehlých obcí. Naše motto „Sociální péče s láskou a úctou ke stáří“ odráží náš závazek k poskytování kvalitní péče a podpory seniorům a občanům se ...

Masérské služby: -masáže.

MUDr. Petr Havel provozuje odbornou ordinaci dermatologa.

Odborný zubní lékař. Stomatologie.

Provozování solno-jodové jeskyně, odpočinek - relaxace - prevence, vhodné pro všechny věkové kategorie. Reklama - výroba a prodej reklamních plastových rámů, lišt a profilů.

Odborný zubní lékař. Stomatologie.

Urologie M.K., s.r.o. provozuje ordinaci urologie.

MUDr. Trávníčková Dagmar, s.r.o. provozuje soukromou oční ordinaci.

Společnost Theraplay s.r.o. je skupina psychologů a psychoterapeutů. Psychologickou poradnu nejen pro nadané děti.