Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
Gyn BaB s.r.o. provozuje gynekologickou ambulanci.

MUDr. Vladimíra Veselá s.r.o. provozuje ordinaci ušního, krčního a nosního lékaře.

Klinika Ferticare Znojmo je nově otevřená klinika, která se zaměřuje na reprodukční medicínu, gynekologii a péči o ženu. V čele našeho týmu stojí známý a uznávaný lékař reprodukční medicíny MUDr. Petr Uher Ph.D. spolu s gynekoložkou MUDr. Jitkou Krouželovou a vedoucí embryoložkou MVDr. Zuzanou Dvořákovou. Na naší klinice se zaměřujeme na komplexní ...

Ansaldo s.r.o. provozuje kardiologickou ordinaci.

APOLLONIA, privátní zubní klinika. Není smluvním partnerem žádné zdravotní pojišťovny. Platba za ošetření je přímou úhradou bez spoluúčasti ZP.

Gynekologie Tišnov s.r.o. provozuje gynekologickou ambulanci.

AKIMED s.r.o. provozuje ordinaci alergologie a klinické imunologie.

Rehabilitace: -pro děti i dospělé. Služby pro: -osoby s neurologickým onemocněním -novorozence a kojence -děti s vadným držením těla -ženy, které mají problémy s otěhotněním, trpí inkontinencí, bolestivou menstruací -osoby s ortopedickým onemocněním -osoby s psychosomatickými projevy -Vojtova metoda.

PhDr. Ivona Šporcrová se zaměřuje na klinickou psychologii, poradenství a terapie.

PROPHYLAXIS s.r.o. se zaměřuje na různé druhy očkování před cestou do zahraničí.

DOTYK II, o.p.s. se zaměřuje na pomoc dětem s poruchami autistického spektra a osobám s chronickým duševním onemocněním.

NESDENT dentální centrum s.r.o. provozuje zubní ordinaci, ve které se zaměřuje také na protetiku, dentální hygienu a bělení zubů.

Neurologie Kubová s.r.o. se zaměřuje na diagnostickou a léčebnou péči v oboru neurologie.

Zdravotnické zařízení: - gynekologická ambulance - chirurgická ambulance - úrazová ambulance.

Společnost SIROTA s.r.o. provozuje zubní ambulanci.

Společnost CORPUS - THERAPY, s.r.o. poskytuje služby fyzioterapie.

Společnost VIDACARE s.r.o. provozuje oční ambulanci.

Meditrans plus s.r.o. je zdravotní dopravce. Poskytujeme: - převozy nemocných a raněných v non-stop režimu - zdravotnický dozor při sportovních akcích - repatriace pacientů ze zahraničí. Spolupracujeme se ZZS JMK. Non-stop linka: 800 145 623 Výjezdové stanoviště Blansko K. H. Máchy 17 678 01 BLANSKO Tel: 775 353 335 Výjezdové ...

Ordinace MUDr.Kabut s.r.o. provozuje ambulanci praktického a interního lékaře pro dospělé.

Společnost Rehgyn, s.r.o. provozuje gynekologickou ambulanci pro dospělé a děti.

Společnost Neuro plus s.r.o. provozuje neurovaskulární ambulanci