Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Psycholožka: - psychologické poradenství - psychoterapie.

Služby: - poradna pro zdraví - měření zátěží organizmu - Bachova květinová terapie.

Služby: - alternativní medicína - auraterapie - autopatie - čínská medicína

Centrum laserové medicíny: - odstranění rozšířených žilek - odstranění pigmentace - depilace - celotělová robotická dermatoskopie - rázová vlna

Laktační poradna: - poradna, semináře o kojení.

Služby: - kineziologie a terapie - psychoterapie

Výživový poradce. Poradenství pro dospělé i děti.

Překladatelská činnost - soudní překlady. Další služby: - psychoterapie.

Léčebná terapie, metoda: - rekonektivní léčení.

Služby: - korektivní dermatologie - chemický peeling, laserové ošetření, vyhlazování mimických a hlubokých vrásek

Služby: - instruktor fitness - výživové poradenství.

Nutriční centrum Victus Medical - lékařské centrum proteinové diety. Další provozovny - adresa: Radniční 34, 547 01 Náchod - adresa: Kapucínská 16, 772 00 Olomouc.

Neurologická ambulance, neurologie. Spánková poradna.

Ortopedie, akupunktura, homeopatie. Nový kontak nenalezen

Výživové poradenství - poradenství v oblasti nutriční výživy, dietetiky a fitness - sestavování osobních jídelníčků - zdravé a efektivní hubnutí.

Podiatrická klinika Zdravá noha - tel. 495 522 207 - neuro-podiatrické vyšetření - kineziologicko-podiatrické vyšetření - posturometrické vyšetření