Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Služby: - výživové poradenství - prodej přípravků na hubnutí

Služby - osobní trenér fitness a kulturistiky - výživový poradce.

Anenské slatinné lázně v městečku Lázně Bělohrad - zaměření na onemocnění pohybového ústrojí-klasické lázně, rekondiční pobyty, léčebna dětí a dorostu, Wellnes a Beauty.

Služby: - celostně muzikotrerapeutické relaxace - recitál vlastních písní, zhudebněných básní Otokara Březiny (kytara).

Služby - terapeutické metody, mentální léčba, meditace, REIKI a další.

Studio Pohoda: - zdravotní cvičení - výživové poradenství - relaxace.

Výživové poradenství - služby v oblasti snižování nadváhy - úprava stravovacích návyků.

Relaxační středisko - pořádání seminářů Reiki - ošetření Reiki.

Ambulance Prof.MUDr.Karla Martiníka, DrSc., s.r.o. provádí preventivní a léčebnou péči v oboru vnitřního lékařství. Zabýváme se dohledem nad chronicky nemocnými, metabolickou typologií, diabetickým poradenstvím i kardiovaskulární rehabilitací. Naši ordinaci najdete v budově EUC Kliniky, Hradec Králové. Všeobecná interní ambulance, interna: - ...

Centrum estetické a laserové medicíny, dermokosmetiky a regenerace - Poradna zdravé výživy a životního stylu - Prevence civilizačních onemocnění - Redukce tělesné nadváhy pod lékařským dohledem. - Estetické centrum - úkony estetické medicíny, lifting a zeštíhlující metody, lymfodrenáže, - Cévní ambulance, vyšetření tepenného a žilního ...

Sanatorium pro duševně nemocné: - komplexní péče v oboru gerontopsychiatrie.

Specializovaná ambulantní zdravotní péče - oční ambulance MUDr. Štěpán Rusňák, Ph. D. Ordinační hodiny: Po 8.00-17.30 Út 8.00-16.00 St 8.00-17.30 Čt 8.00-15:30 Pá 8.00-12.00 - vysetření perimetrem a OCT pro předem objednané pacienty Na oční vyšetření pacienty objednáváme. Akutní případy a kontroly Po-Čt 8.00-9.00

Činnost: - hypnóza - poradenství - konstalace

Prodej, služby - produkty tradiční čínské medicíny - medicína Dálného východu - YAOPHARM.