Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Soukromá klinika: - centrum asistované reprodukce - léčba neplodnosti.

ORL ambulance, provozujeme tyto pracoviště: Poliklinika Modřany - adresa: Soukalova 3355, 143 00 Praha 4 - tel. 241 763 998, 725 828 068. Poliklinika Zelený pruh - Roškotova 1717, 140 00 Praha 4 - tel. 234 105 282. Poliklinika prof. Řeháka Smíchov - Stroupežnického 18, 150 00 Praha 5 - tel. 277 779 735, 603 420 ...

Činnost: - nápravy poruch učení a pozornosti - služby v oblasti logopedie - doučování a přípravy na zkoušky

Služby - výživové poradenství a školení metabolic balance®.

Centrum reprodukční medicíny: - asistovaná reprodukce - gynekologie.

Klinika estetické a cévní medicíny: - estetická dermatologie - miniinvazivní plastická chirurgie - laserová liposukce - léčba všech typů křečových žil.

Vstupte do světa zdraví, kde najdete vše potřebné k lepšímu životu. Pořádání workshopů, teambuildingových akcí. Zdravý životní styl. Odborné poradenství - při hubnutí. Pomůcky pro vaše zdraví. Analýza chodidla. Sidas - sportovní vložky. Svorto - ortopedické pomůcky DMA - kompenzační pomůcky.

Výživové poradenství. Chcete rychle a zdravě zhubnout už nenabrat? Pomůžeme Vám shodit rychle kila bez jojo efektu. Poradíme s regulací váhy, tvarováním postavy, řešením zdravotních problémů, péčí o pleť a vizáž.

Služby: - nutriční poradce - zdravé stravování.

Centrum preventivní medicíny - zdravotnické zařízení - rehabilitační a psychoterapeutické služby.

Ordinace, ambulance: - gynekologie

Naše společnost se zabývá výživovým poradenstvím pro zdravé hubnutí bez nebezpečí jojo efektu. Vypracujeme vám jídelníček na míru podle unikátní Metabolické diagnsotiky KNT a pomůžeme k detoxikaci organismu.

Nestátní zdravotnické zařízení: - ortopedie - fyzioterapie - psychiatrie - výživové poradenství.

Centrum osobního rozvoje: - psychoterapie - terapie dětí, dospělých.

Distributor potravinových doplňků: - Vitamín C antioxidant - Aloe pro detoxikaci organismu - Colostrum pro posílení imunity - Lyovis přírodní probiotika - HepaDrink pro optimalizaci funkce jater Eshop: - zdravotnické potřeby - přírodní produkty - potravinové doplňky. Prodej: - Biotorus - Pulzní magnetoterapie - Bioozon - ...

Nabízí komplexní laserová ošetření změn na kožním povrchu a další zákroky z oblasti estetické medicíny.